maanantai 23. toukokuuta 2011

Rouva Kuulasen Personal Training

Rouva Kuulanen pitää ohjaamisesta. Valmentamisesta. Opastamisesta, neuvomisesta, vinkkien antamisesta. Hänellä on oma yritys. FitMama. FitMaman asiakkaaksi tulevat saavat henkilökohtaista kuntovalmennusta itse asettamiensa tavoitteiden pohjalta.
Rouva Kuulanen kyselee, keskustelee. Tuo lomakkeita, niitä täytetään. Kartoittaa asiakkaansa tavoitteet, toiveet ja mieltymykset. Mitä asiakas odottaa, mitä hän elämäänsä sillä hetkellä tarvitsee.
Seuraavaksi kuntotestataan. Toiminnallisia lihaskuntotestejä, polkupyörätestiä, Polarin Own Indexiä, kävelytestiä, kehonikä-mittausta. Niistä voidaan asiakkaan kanssa valita hänelle sopiva ja tavoitteita palveleva menetelmä.
Näiden jälkeen Rouva Kuulanen suunnittelee asiakkaalleen henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Miettii sopivat liikuntalajit, kertojen määrän viikossa, niiden keston ja tehon. Asiakastaan kuunnellen. Tärkeää on edetä pienin askelin, harjoittelun, ravinnon ja levon oikea suhde mielessä pitäen.
Asiakkaan kunto-ohjelma pitää sisällään kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Ehkä pyöräilyä, patikointia, vesijuoksua tai ratsastusta.  Kuntosalia, kahvakuulaa, Gymstickiä, Functional Trainingia. Venyttelyä, joogaa, body balancea. Mahdollisuuksia on lukemattomia. Kerta viikkoon, kaksi tai kolme. Ehkä jopa enemmän, muuhun elämänmenoon sovittaen.
Ravintopäiväkirjasta nähdään, mitä jääkaappi sisältää ja mitä työpaikkaruokalassa tarjotaan. Tehdään muutoksia jos tarvitaan.
Puhelinta saa käyttää, meiliin naputtaa, jopa joka viikko nähdään ja yhdessä treenataan. Riippuen siitä, kuinka pitkään asiakassuhde kestää ja mihin sillä tähdätään. Yksin, kaksin tai ryhmässä. Yksityiselämässä tai työpaikalla. Rouva Kuulanen tsemppaa, kuuntelee, ohjaa ja kirittää.
Tartu tilaisuuteen – Liikunta on mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti