lauantai 7. toukokuuta 2011

Pojat, vol 1.

Pikku J.
Eukalyptus on dinosaurus joka on sekasyöjä ja osaa lentää, sanoo Pikku J.
Pikku J aikoo poikien kanssa perustaa bändin. Hän ilmoittaa soittavansa siinä trumpettia. Pikku E haluaa soittaa nokkahuilua ja T-serkku pianoa. Seesaminsiemenelle jää basso.
Päiväkodin jumpassa tiistaisin Pikku J hyppii ja huutaa ”Nyt treenataan, nyt treenataan!!”. Hän haluaa ajaa pyörällä kilpaa ja pysähtyy välillä kesken kisaa tankkaamaan. Silti hän joka kerran voittaa kulman ympäri kaahatessaan. Pikku J läpsyttää Rouva Kuulasen käsivartta sohvalla ja sanoo että tässä takana on aika löysää – pitäisi varmaan treenata enemmän.
Pikku J haluaa olla vauva. Hän kieltäytyy kävelemästä ja puhumasta ja häntä pitää syöttää. Hän suuttuu ja huutaa että haluaa olla rauhassa ja uskaltaa mennä yläkertaan yksin. Hän tutkii ulkona muurahaisia ja on huolissaan siitä miten pikkulinnut selviävät talvella.
Pikku J kieltäytyy luopumasta tutistaan, koska kun sen pesee hyvin, se maistuu kauhean hyvältä. Hän haluaa kasvattaa samanlaiset pitkät hiukset kuin Rouva Kuulasella, lukea joka ilta kirjoja dinosauruksista ja nipistellä Herra E:n käsivartta nukahtaessaan.
Ajoittain Rouva Kuulanen voisi myydä poikansa ensimmäiselle vastaantulijalle. Useimmiten hän kuitenkin jo suree aikaa, jolloin Pikku J ei enää halua istua sylissä ja rutistaa kaulasta, nukkua kainalossa ja asua aina kotona ..

4 kommenttia:

  1. IHANA!!! Se jokin on sinulla verissä!

    VastaaPoista
  2. heh, menipäs syvälliseks. :P ..Sellainen se pikku J on, kasvaa yhtä nopeasti kuin tukkansakin, mutta on silti äidin pikku J... ..ja ehkä vähän siskonsakin.. ;)

    VastaaPoista