sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Rouva Kuulanen julistaa Kesäkisan

Rouva Kuulanen julistaa kesäkisan alkaneeksi!
Hän on jonkin aikaa katsellut ja kuulostellut. Nyt on aika. Sen hetki. Hän korottaa panoksia ja katsoo, kuka selviää loppusuoralle ja maaliin asti. Oletko SINÄ valmis kaikkien aikojen kesään?
Iso-Tuomo ryhtyy sponsoriksi. Lyö pöytään kahdeksan kilon kuulan. Kahvakuulaharjoittelu –dvd:n. Vielä lisäksi kirjoittamansa Kahvakuulalla kuntoon –kirjan. Mahtava palkinto kerrassaan! Trainer4you on firman nimi ja 4store.fi siellä kauppana. Saa tsekata!
Rouva Kuulanen lyö pöytään yhden boot camp –treenin ryhmässä viidelle henkilölle. Toteutetaan Helsingissä heinä-elokuun aikana. Tunnin aikana kirmataan mäessä. Punnerretaan. Juostaan autonrenkaita. Heilutellaan kuulaa. Huudetaan ja pidetään hauskaa. Sovitetaan jokaisen omaan kuntotasoon. Once in a lifetime - huikea kokemus!
Se mitä SINUN tulee tehdä, on kirjautua Rouva Kuulasen blogiin lukijaksi. Julkiseksi lukijaksi. Palkinnot arvotaan kaikkien kirjautuneiden kesken. Siitä ei koidu sinulle mitään haittaa. Kuka tietää - voit jopa voittaa!
Klikkaa jo kirjautuneiden kuvien alta ”kirjaudu sisään” ja seuraa ohjeita! Jos olet jo kirjautunut, voit kuntoilla. Ottaa aurinkoa, nauttia kesästä ja odotella malttamattomana.
Palkinnot arvotaan maanantaina 27. päivä kesäkuuta. Toimi heti!
Rouva Kuulanen odottaa JUURI SINUA J.

Aika tiukka setti


2 kommenttia:

  1. ..Täähän on vähän niinku lottovoittoa odottaisi! :) Liikuttavan hyvät palkinnot kerrassaan. :) Jännittää, jännittää... :D

    VastaaPoista