sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Rouva Kuulanen tanssii

Rouva Kuulanen rakastaa tanssimista. Hänestä on ihanaa vetää korkeakorkoiset kengät jalkaansa, pöyhiä hiukset pystyyn ja levittää kajalia luomiin. Hän laittaa tiukat housut jalkaansa ja käsivarret paljastavan puseron. Hän valitsee ison kassin mihin mahtuvat iso puuterirasia ja iso lompakko ja kaikki ystävien tavarat.
Rouva Kuulanen saattaa nauttia silloin tällöin lasin kuohuviiniä. Ehkä muutaman Cosmopolitanin. Mutta hauskaa pitääkseen Rouva Kuulasen ei tarvitse humaltua. Humalassa ihminen näyttää harvoin hyvältä. Sitä mieltä on Rouva Kuulanen.
Rouva Kuulaselle riittää tanssilattia ja iskevä musiikki. Hän voi tanssia tuntikausia joko yksin, kaksin tai kymmenin. Hän voi tanssia pubissa. Hän voi tanssia pöydällä. Hän voi tanssia vaahtobileissä tai Springsteenin keikalla.
Kuulasisko sanoo että Rouva Kuulanen tanssii kuin Madonna. Joku on joskus sanonut, että Rouva Kuulanen tanssii kuin eläin. Omasta mielestään hän tanssii kuin Rouva Kuulanen. Sähkövirta lähtee jaloista ja karkaa sähisten sormenpäihin asti. Niskavillat nousevat pystyyn ja kannat iskevät kipinöitä. Musiikki tunkee ytimiin ja kaikki muu unohtuu.
Viikonloppuna Rouva Kuulanen kävi katsomassa Kuulasiskon tanssia. Ja monen muun upean ja rohkean. Näki sähinää, näki showta. Näki tiimityötä joka sujui ja jossa jokaisella oli oma tärkeä roolinsa. Joillakin meni vähän paremmin kuin toisilla. Kaikki silti yrittivät parhaansa. Rouva Kuulasesta se on tärkeintä. Hän taputti kaikille ja ihan jokaiselle. Etenkin kaikille pienille tytöille ja pojille, joiden menoa sai kyynel silmässä katsoa.
Elämässä pitää tehdä sitä mikä hyvältä tuntuu, vaikka sitten tanssia. Elämä on liikkeessä - ja juuri siitä liikkeestä ihminen saa voimansa.

*****
Kuulasiskon joukkue sai Show Tanssin SM 2011 -kisassa Productions- sarjassa SM-pronssia :) Onnea!
Kuulasiskon löydät täältä; http://sportslady-h.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti