perjantai 6. toukokuuta 2011

Rouva Kuulanen ja FitMama

Rouva Kuulanen treenaa joka päivä. Samoin tekee FitMama.
Rouva Kuulasella on lapsia ja hänellä on monta ajatusta päässään yhtä aikaa. Välillä ne sotkeutuvat ja kietoutuvat ja ajoittain ovat solmussa. FitMama tuijottaa yhteen pisteeseen. Hänellä on asiakas eikä hän näe mitään muuta ympärillään. Asiakkaan toiveet, tavoitteet ja harjoitusmetodit. Enempää ei tarvita. Mikään ei tule siihen väliin.
Rouva Kuulanen tuskailee kun vuorokauden tunnit eivät tunnu riittävän. FitMama laittaa sekunnit kestämään. Rouva Kuulanen juo kahvia ja katsoo lasten kanssa televisiota. Hän tekee hiekkakakkuja ja juttelee naapurien kanssa pihatalkoista.
FitMama virittää sykemittarin ja juoksee matolla napit korvissa. Hän hymyilee kaikille ja on aina valmis vaihtamaan muutaman sanan jokaisen kanssa. Hän keskittyy, hän tietää. Ja hän on aina valmis ottamaan selvää.
Rouva Kuulanen unohtaa kauppalistan kotiin mutta muistaa silti kaiken mitä on siihen kirjoittanut. Myös FitMama muistaa papereihin katsomatta mitä on asiakkaastaan ylös kirjannut. Silti hänellä on aina kaikki paperit mukana.
Rouva Kuulanen unohtaa viedä koiran ulos ja laittaa tiskit koneeseen. Hän pitää jäätelöstä ja suklaasta ja haluaa kesällä istua kalliolla ja kuunnella lokkeja. FitMama treenaa kunnes tuntee veren maun suussaan ja herää yöllä syömään, että jaksaa mennä takaisin nukkumaan.
Rouva Kuulasen mielestä kenkiä ei voi koskaan olla liikaa ja hän pitää hyvistä tuoksuista. Fitmaman mielestä treenikamoja ei koskaan ole liikaa ja hänellä on aina kassi täynnä hikisiä vaatteita.
Rouva Kuulanen tuntee ihonsa kihisevän ja käyvän ajoittain ahtaaksi. FitMama tietää mitä tahtoo ja suunta on selvä. Rouva Kuulanen luottaa FitMamaan silloin kun tuntee ettei tiedä minne on menossa. Hän luottaa FitMamaan hyvinä päivinä ja huonoina hetkinä. FitMama tietää että Rouva Kuulanen klaaraa. Yhdessä he ovat vahvoja. Yhdessä he ovat kokonainen.
Rouva Kuulanen on FitMama.

6 kommenttia:

  1. Olis ihanalle Rouva Kuulaselle palkinto blogissa http://movemeliikuttaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitos KIITOS teille kaikille ihanille ! On super-ihanaa kirjoittaa noin kivoille ihmisille :) Luin Taina sun blogin, täytynee pistää hyvää kiertoon! Mukavaa Johanna et pidit tekstistä ja Miina - Kyllä tästä Fitmamasta paukkuja riittää vaikka mihin :)

    VastaaPoista