maanantai 30. toukokuuta 2011

Rouva Kuulanen vastailee

Rouva Kuulanen on päiväkausia yrittänyt vastata hänelle lähetettyihin kommentteihin blogissaan. Turhaan. Joka kerran kun hän on yrittänyt, on hänen pitänyt valita profiili. Profiilin valinta on heittänyt hänet sisäänkirjautumaan google-tiliin. Sen jälkeen takaisin kommentoimaan. Valitsemaan profiilia.  Ja niin edelleen.
Rouva Kuulanen on siis yrittänyt. Jos ei teiltä joltakin onnistu, älkää hermostuko. Vikaa yritetään korjata.
Nyt hän vastailee tällä tavalla. Ei halua että hänestä ajatellaan ettei hän viitsi vaivautua. Hänestä on mukavaa lukea kommentteja. Niihin vastailla.
Annukalle hän haluaa sanoa, että Pink toimii yleensä tilanteessa kuin tilanteessa. Eiköhän me Pink vielä jollekin tunnille mukaan saada. Ehdottomasti!
Tainalle Rouva Kuulanen sanoo; Helsingin Sanomissa oli kuva LÄHTÖ-viivalta. Siellä Rouva Kuulasen pää tuntemattomien seassa. Pitkät hiukset pipon sisästä valuen. Kotimaan sivulla A16. Pienet pojat tai Kuulasisko eivät näkyneet kuvassa ollenkaan. Olivat liian lyhyitä. Tai ottivat varaslähdön. Rouva Kuulanen veikkaa viimeisintä. Niillä oli kaikilla aika kiire tavoitella kultamitaleja.
Tepatsua Rouva Kuulanen kiittää hienoista sanoista. Tuntuu mukavalta kun teksteistä pidetään. Sanaa vaan kiertämään, että saadaan kesäkisaan paljon uusia osallistujia!
Ehdotus lasten liikkumisesta oli loistava! Rouva Kuulanen aikoo jatkossa kirjoittaa siitäkin. Onhan hän monta vuotta tehnyt lasten kanssa töitä. Vetänyt lastenjumppia pitkin Helsinkiä. Kuljettanut omia poikia mukanaan. Liikuttanut äitejä ja lapsia. Yhdessä ja erikseen.
Pikku E aloitti apuohjaajan pestissä seitsemän viikon ikäisenä. Hänelläkin siis jo vankka kokemus vauva-, muksu- ja temppujumpista harteillaan. Kokemuksista lisää myöhemmin!
Ja loppuun vielä kerran Annukalle, Rouva Kuulasen luottonaiselle; Peukut ja varpaat pystyyn!! Koskaan ei tiedä kenelle nakki napsahtaa J

3 kommenttia:

 1. Ie:n kautta ei minullakaan onnistunut kommentointi, mutta taivas aukesi kun avasin Firefoxin *vink vink :-)

  VastaaPoista
 2. Hehe, luottonainen.. Kylläpäs pisti naurahtaen :D Vannoutunut lukija ja ahkera kommentaattori,
  that´s me.. :)

  VastaaPoista
 3. Tepatsu!!
  Aivan loisto-vihje - lähti kommentointi luistamaan :) Kiitos vihjeestä ja aurinkoisia kesäpäiviä! Nyt pystyn taas vastailemaan Annukankin ihaniin kommentteihin :)

  VastaaPoista