tiistai 17. toukokuuta 2011

Rouva Kuulanen goes Trainer4You

Rouva Kuulanen soitti Myssy-Jannelle ihan toisissa ajatuksissa. Hän oli kiinnostunut ryhmäliikunnanohjaaja-koulutuksesta. Hän aikoi selvittää miten, missä ja milloin sinne pääsisi.
Yllättäen Myssy-Janne alkoikin puhua henkilökohtaisesta omavalmentaja –koulutuksesta. Puhelun jälkeen Rouva Kuulanen huomasi, ettei edelleenkään tiennyt, milloin ryhmäliikunnanohjaaja-koulutus alkaisi. Ja että hän oli juuri ilmoittautunut syksyllä opiskelemaan personal traineriksi.
Rouva Kuulasen tielle asettui kaikenlaisia esteitä. Ihan hilkulla oli, ettei hän olisi astunut niistä ovista. Onneksi astui. Niiden ovien takaa hän löysi vihdoin oman paikkansa ja omat ihmisensä. Heitä hän oli koko tähänastisen elämänsä etsinyt.
Siellä pienessä huoneessa istui liuta vieraita ihmisiä, joista matkalla tuli Rouva Kuulaselle niin kovin tärkeitä. Sieltä hän löysi Kuulasiskon, Tampereen Plikan (ja tämän fokkerin - heistä lisää myöhemmin). Karhu-Jarin. Ison joukon ihania, taitavia ja viisaita ihmisiä.
Siinä pienessä huoneessa ensimmäisenä viikonloppuna lavalla seisoi Myssy-Janne paljain varpain sinisissä farkuissa ja lähti johdattamaan heitä lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelun kiehtovaan maailmaan. Käytiin läpi voiman eri osa-alueita ja sykkeeseen vaikuttavia tekijöitä. Puhuttiin ravitsemuksen kulmakivistä ja energiaravintoaineista. Hiilihydraateista, proteiineista ja rasvoista.
Ensimmäisen viikonlopun viimeisenä päivänä Myssy-Janne jakoi vielä jokaiselle alennuskupongit. Että kaikki pääsisivät ostamaan yhtä hienot farkut itselleen.
Only4You, erikoishintaan. Koulutuksen menestys oli taattu.
Puoleen vuoteen mahtui paljon ihania, loistavia kouluttajia. Puolen vuoden aikana tehtiin paljon etätehtäviä. Luettiin pino kirjoja. Tulostettiin vuorittain monisteita. Keilattiin.  Facebook -ringissä käytiin vilkasta keskustelua – ja käydään edelleen. Huumori kukki ja useammin naurettiin kuin itkettiin.
Saatiin Hyvinvointivalmentajan pätevyys. Kuntosalivalmentajan. Osa porukkaa myös ravinto-ohjaajan. Kokeiltiin hip hoppia, zumbaa, sisäpyöräilyä ja body balancea. Ruokiksella käytiin aina salilla. Ruuat syötiin vasta luennolla.
Viimeisen viikonlopun viimeisenä päivänä Rouva Kuulasella oli teetettynä  jokaiselle oma musta piponsa. Pipossa luki PT4YOU. Niin erityinen porukka ansaitsi ihan erityiset juttunsa.
Rouva Kuulanen on kuullut huhuja, että se pipo istuu Myssy-Jannen päässä edelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti