torstai 26. toukokuuta 2011

Rouva Kuulasen Balladit

Rouva Kuulanen oli koko edellisen illan etsinyt biisejä ja pistänyt niitä levylle. Onneksi balladi on suhteellinen käsite. Sitä lavennettiin hieman suomi-rokin suuntaan. Asiakkaiden toiveesta.
Tunti oli jälleen täynnä ja naiset innosta piukeina. Eräs kommentoi että olisi ollut kuntotestien jälkeen lepoilta mutta balladien vuoksi oli ollut pakko tulla paikalle. Purkkapallot poksuivat villisti ja herjaa lensi puolin ja toisin.
Kaiuttimista kajahti ” Let’s Go Girls!” Ja niin oli tunti alkanut. Alussa Rouva Kuulanen jälleen kerran painotti jokaista miettimään erikseen millaisen treenin aikoo vetää. Onko palauttava, vauhtikestävyys vai maksimi-treeni. Kovin monella ei ollut sykemittaria, joten Rouva Kuulanen neuvoi vielä erikseen tarkkailemaan tuntemuksia kehossaan.

Alkulämmittelyissä ei auttanut hätäillä. Veri lähti jokaisella pikkuhiljaa kiertämään tehokkaasti, hormonituotanto käynnistyi ja lihakset lämpenivät, jolloin jaksoi paremmin lopputunnin aikana hakea tehoja itsestään. Mikäli niitä halusi. Ja Rouva Kuulasen naiset yleensä halusivat. Niin tälläkin kertaa.

Jos halusi tehdä palauttavan treenin, päti siinä jälleen kerran neljän Peen sääntö. Piti Pystyä Puhumaan Puuskuttamatta. Vauhtikestävyysalueella maitohappo alkoi pikkuhiljaa painaa jaloissa ja alkaa hengästyttää.

Maksimialueella ei tavallisen kuntoilijan juuri yleensäkään kannata Rouva Kuulasen mielestä hengata. Korkeintaan ajoittain vierailla. Maksimeilla alkaa olo tuntua suhteellisen pahalta, veri maistua suussa ja jalat muuttuvat raskaiksi. 
Rouva Kuulasen tunneilla on jokaisella yksi sääntö. Jos osaa laulun sanat, on laulettava mukana. Ikinä ennen ei niin moni ole laulanut mukana jokaisessa biisissä kuin sillä tunnilla.
Joku kommentoi ettei pysty polkemaan kun itkettää niin kovasti kaiken aikaa. Peukalot nousivat pystyyn jokaisen biisin kohdalla, huudettiin ja karjuttiin ja välillä ulvottiin kuin sudet. Ulkopuolelta katsottuna meno saattoi näyttää melko mielipuoliselta.
Yksi ihanista naisista polki silmiään pyöritellen tulpat korvissa aivan Rouva Kuulasen edessä. Jokaisen biisin kohdalla kasvoille kohosi epäuskoinen virne ja Rouva Kuulaselle kommentoitiin ”Et voi olla tosissasi”. Hänelle Rouva Kuulanen lupasi vitsaillen jatkossa toimittaa biisilistan aina etukäteen. Jälleen yksi tyytyväinen asiakas lähti tunnilta kotiin.
Tunti tuli, tunti meni. Vettä kului ja lattia lainehti. Ensi viikolla uudestaan.

3 kommenttia:

  1. Kiitos eilisestä aivan mahtavasta balladi-tunnista..! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan loisto tunti, jälleen kerran, kiitos siitä. Hauskoja balladivalintoja kerrassaan.. :)
    Missä lie ne miehet ratsasti, eivätpä ainakaan saavuttaneet meitä naisia .. ;D!
    P.s. Tuli tuossa mieleen mitenkä Pinkin Heartbreak Down toimis tahdittajana jokunen kerta? :)

    VastaaPoista