perjantai 13. toukokuuta 2011

Rouva Kuulasen naiset

Rouva Kuulasen sisäpyöräilytunti alkaa puolen tunnin kuluttua. Viimeinen osallistujalappu tulostui juuri koneesta, tunti on jälleen tupaten täynnä. Rouva Kuulanen vetää klossi-kengät jalkaansa ja täyttää sinisen juomapullonsa vesihanan alla. Trikoot ja tiukka toppi, kireä poninhäntä ja iso hymy. Niillä varustettuna Rouva Kuulanen astuu sisäpyöräilysalin ovesta sisään.
”MITÄ KUULUU!?” ”OLETTEKO VALMIINA!!?” Purkkapallot poksuvat ja jengi toivoo balladeja. Asenne on heti alusta asti kohdallaan. Siitä Rouva Kuulanen pitää. Osa naisista vetäytyy takariviin pyyhkeitä heiluttelemaan ja laittamaan hiuksiaan. Osa taistelee löysien remmien kanssa tai hakee jo tiukkaa alkusettiä alle. Muutama käy ovelta vielä kurkkaamassa, olisiko mitenkään mahdollista enää mahtua tunnille mukaan.
Kaihtimet kiinni, mikin testaus, muutama vitsi eturivin naisille tiukasta kuuden minuutin heti alkuun ja sitten mentiin.  Alkulämmittelyissä osalla naisista on jo meno päällä, peppu ei millään tahtoisi pysyä penkissä. Rouva Kuulanen yritti aikansa perustella naisilleen matalatehoisen liikunnan hyötyjä ja sitä miten se vaikuttaa kehittävästi muuhunkin treeniin. Sitten kyllästyi. Silloin kun jengi ilmestyy tunnille, on mentävä lujaa ja on mentävä vielä lujempaa.
”NOU NO NOU NOU, nounonounou, nounono THERE’S NO LIMIT ..!” Rouva Kuulanen karjuu mikkiin ja käskyttää naisiaan polkemaan vielä lujempaa. Ikkuna takarivin takana vetää huuruun ensimmäisen vartin jälkeen, vaikka ulkona on 20 astetta lämmintä ja ilmastointilaite puhaltaa swingillä kuin viimeistä päivää. Poljetaan ylämäkeen, kiihdytetään alamäkeen ja välillä juostaan ylämäkeen. Naistensa kasvojen ilmeistä Rouva Kuulanen lukee milloin on pidettävä breikkiä ja milloin voi puskea vielä pidemmälle.
Vaihtoehtoja satelee eikä mihinkään ole pakko ryhtyä ellei halua. Peppu voi aina pysyä penkissä ja vastuksia höllätä. Sisulla silti mennään eikä kukaan halua ensimmäisenä antaa periksi. Maa pyörien alla muuttuu lainehtivaksi hikijärveksi ja vettä kuluu pullotolkulla. Välillä Rouva Kuulanen kertoo tarinoita vanhoista poikaystävistä, välillä lapsistaan. Välillä nauretaan sille miten pahalle tuntuu ja sitten taas jatketaan.
Tunnin lopussa jäähdytellään ja ihan viimeiseksi venytellään. Joka viikko Rouva Kuulanen miettii että näinköhän naiset tällä viikolla kyllästyivät hänen juttuihinsa ja armottomaan huudatukseen, hikeen ja tuskalliseen puristukseen. Joka viikko huomaa että naiset ovat paikalla taas.
 Ikään ja kokoon katsomatta, joka ikinen.

11 kommenttia:

 1. .." I`m alive.." Sen parempaa biisiä saa Rouva Kuulasen tunnille hakea. Nähtäväksi jää viekö balladit voiton.. :D

  Loistava blogi! =)

  VastaaPoista
 2. Mun on PAKKO päästä sun sisäpyöräilytunnille!!!

  VastaaPoista
 3. Blogsterilla oli jokin katkos tänään ja siitä syystä kaikki keskiviikon jälkeen tehdyt ja julkaistut tekstit hävisivät :/ Tästä syystä eilisen kommentit tähän tekstiin eivät näy! Saa kirjoittaa uusiksi :)

  Annukka - I'm Alive on ihan LOISTObiisi! Eihän mun tunneilla tosin muuta soitetakaan kuin loistavaa musaa ;)

  VastaaPoista
 4. So true!! Musa vie mennessään, samoin fiilis. Musa luo loistofiilistä ja fiilis lisää treeni-iloa entisestään. :) Toimiva yhdistelmä kerrassaan. :)Sen voimalla jaksaa jo pitkälle! I will walk the walk of life forever young! :)

  VastaaPoista
 5. Annukka - huomenna tunnilla soi I'm alive sulle, nostetaan fiilikset taas kattoon :)

  VastaaPoista
 6. No näinhän se soipi! Kiitos siitä. :) Maaginen biisi kerrassaan. Biisiin vaan ei voi kyllästyä ja kummasti energiaa antaapi. :) "..the beat of neutron dance.." :D

  VastaaPoista
 7. Aivan loistavaa! Mä voin vannoa, että olen ollut tuolla tunnilla :D Vaikka kuinka väsyttäisi, pitää aina muistaa, miten hyvä fiilis pyöräilyn ja hikoilun jälkeen tulee. Sen voimalla jaksaa! Kiitos mahtavavista ja noh hikisistä tunneista. Siellä nähdään taas viikon päästä "balladien" merkeissä. :) t. Eeva

  VastaaPoista
 8. Niin tehdään tytöt! Olipahan reenit taas tälle päivälle, kiitos teille kaikille jälleen kerran :) Ensi viikolla balladien jälkeen sit vielä kahvakuulaan eiks je ;) ?

  VastaaPoista
 9. Onhan tuohon kahvakuulaan ehkis hieman lupautunut.. "syssymmällä.." ;D. Ehkä ne kahvat ei pure ja kuulat on sen verta lennokkaat, että mukaan uskaltautuisi.. :)

  VastaaPoista
 10. Annukka, voin luvata et kahvat ei pure ja tulee olemaan takuuvarmasti hauskaa :) Mukaan vaan! Tule torstaina ulkotunnille niin pääset samalla vähän testaamaan niiden lennokkuutta :)

  VastaaPoista
 11. Entä jos niillä pikku kuulasilla onkin tunteet, meikäläinen tulee ja viskasee, sieltähän tulee koko kuula-armeija mun painajaisiin eikä jätä ikinä rauhaan :D Liikaa empatiaa?? :D

  VastaaPoista