perjantai 27. toukokuuta 2011

Rouva Kuulasen Hiukset

Rouva Kuulasella on ollut pitkiä hiuksia, on ollut pätkiä. On ollut hapsua ja rokkitukkaa, permanenttia ja raitaa. Hän on kokeillut eri kampaajia eri liikkeissä, kerran jopa ystävänsä kotona. Mestari-Maijun hän peri Kampaaja-Kirsiltä, liikkeestä nimeltä Icapelli.

Mestari-Maiju tietää että Rouva Kuulasella pitää olla hiuksissa jujua. Ei saa olla yhtään tasaista ja siistiä. Saa olla rikottua ja sojoa. Aina sekaan hurjasti tököttiä. Mestari-Maiju tietää Rouva Kuulasen hiusten laadun, mistä kannattaa ohentaa ja mistä leikkauksella tukea.
Viimeiset pari vuotta Rouva Kuulanen on pysynyt kaukana Mestari-Maijusta. Että saa hiuksiinsa pituutta. Yhdessä he yltyvät niitä aina leikkelemään.
Täksi kesäksi Rouva Kuulanen halusi itselleen pidemmät hiukset kuin mitä hänellä ennestään oli. Tilasi puntin hiuksia ja samalla Mestarille ajan. Kerran Rouva Kuulasen piti aikaa jo siirtää, kun tajusi että illan hikitunnit eivät vasta-isketyille sineteille tekisi hyvää. Niiden pitäisi antaa rauhassa asettua.
Rouva Kuulanen hikoilee ja pesee hiuksensa joka päivä. Mestari-Maiju ihmetteli miten Rouva Kuulasen hiukset ovat kestäneet niin hyvinä, kun ei niille kahteen vuoteen ole tehty mitään. Rouva Kuulanen kohautti hymyillen harteitaan. Hän juo paljon vettä ja käyttää kasviöljyjä. Eikä liikaa mieti asiaa. On a bad hair day Rouva Kuulanen pistää pipon päähänsä.
Mestari-Maiju pesi ihanasti Rouva Kuulasen hiukset syväpuhdistavalla shampoolla ja kuivauksen jälkeen ryhtyi sinetöimään uusia hiuksia entisten sekaan. Se kävi yhdessä hujauksessa. Siinä samalla juteltiin kahvakuulailusta, rivitanssista ja tietenkin lapsista.
Rouva Kuulasen hiukset pitenivät usean sentin. Rouva Kuulasesta hiukset näyttivät hienoilta. Kotona Herra E sanoi että valehtelisi jos sanoisi mitään huomaavansa. Miehet. Niiltä ei kannata kysyä.
Ehkä hän ei illan kahvakuulassa hikoile ihan niin pahasti. Ettei mene homma uusiksi. Sekään ei tosin haittaisi. Kampaajalla on aina niin mukavaa.

Rouva Kuulasen kesätukka näyttää pitkältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti