torstai 16. kesäkuuta 2011

Rouva Kuulasen loman odotus

Rouva Kuulanen ei ole huomannut odottavansa loman alkua. Hänellä on viime aikoina ollut niin tavattoman kiire. Rouva Kuulanen on vienyt lapsia yhteen suuntaan ja juossut itse toiseen suuntaan. Aamusta alkaen, alkuyön tunteihin lopettaen. Siitä syystä on loma hiipinyt hänen kimppuunsa aivan yllättäen.
Tänään hän sen tajusi.
Loma. Se alkaa huomenna.
Rouva Kuulanen tajusi loman lähestymisen siitä, että hartiat alkoivat tuntua kevyemmiltä kantaa. Aivan yhtäkkiä. Lihakset alkoivat nykiä eri suuntiin. Olivat hetken ehkä vähän kipeät. Aivan yhtäkkiä.
Kengät alkoivat hiertää. Teki mieli potkaista ne pois jalasta. Keskellä Helsinkiä. Näyteikkunoiden kirkkaat kesävaatteet näyttivät kaikki syötävän houkuttelevilta ja Rouva Kuulasen teki mieli sovittaa niitä kaikkia. Aivan yhtäkkiä.
Rouva Kuulasella on jonkin aikaa ollut sellainen tunne, etteivät hänen lihaksensa oikein jaksa treenata. Tänään se tunne hävisi jonnekin. Hänelle iski raudanhimo. Rouva Kuulanen huomasi miettivänsä juoksulenkkejä Oulunjoen ympärillä. Pitkiä punttitreenejä liikuntakeskus Hukassa. Häntä ei enää väsyttänyt. Aivan yhtäkkiä.
Näistä asioista Rouva Kuulanen sen huomasi. Lähestyvän loman.
Illalla on vielä kahvakuulatunti Kumpulassa.
Sitten se alkaa.
Loma J

6 kommenttia:

 1. Mielettomän upeaa lomaa! Nauti! :).
  Lomasi jälkeen yllätän ja tupsahdan sinne KUULATUNNILLE! ;D

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää lomaa Rouva Kuulaselle! :) Ja yhtäkkiä huomaat että oot taas vetämässä spinning tuntia meille vanhoille.. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tainuska <3
  Annukka -tuo on sitten KIRJALLINEN lupaus :) !!
  Eeva - muista etten viitannut iällä kenenkään kronologiseen ikään. Vanhaksi pääsee kun tarpeeksi kauan jaksaa mun tunneilla polkea ;)

  VastaaPoista
 4. Se oli sitä itseään :) Enää ei kuule auta syssymmällä tahi kuuluisa JOOJOO!! :D
  Luvattu on ja se pidetään.. Mulla on hyvää aikaa kerätä kuulailufiilistä.. :) Eilen jo prismassa hypistelin 8 kg:n mötiskää :D Askel lähempänä siis. :)

  VastaaPoista
 5. Ja kyllähän sitä sun tunneilla jaksaa polkea :) Tavoitteena titteli "tosi vanha" :) Ja kuulaan tullaan!! Tekee varmasti hyvää myös mun selälle. Mut ei kerrota sitä sille kaikkitietävälle fysioterapeutille.. :D

  VastaaPoista