perjantai 3. kesäkuuta 2011

Rouva Kuulasen Kaikkein Mieluisin

Kaikken mieluiten Rouva Kuulanen urheilee. Kaikkein mieluiten hän viettää aikaa lastensa kanssa. Kaikkein mieluiten hän vie koiraansa lenkille. Viettää aikaa kotona teekuppi kädessä ja katsoo Herra E:n kanssa televisiota.

Kaikkein mieluiten hän lähtee Kuulasiskon kanssa jamittamaan. Kaikkein mieluiten hän hyppii, nauraa ja tanssii. Valvoo pitkään ja herää aikaisin. Ettei menetä päivästä hetkeäkään.
Kaikkein mieluiten Rouva Kuulanen on monessa paikassa yhtä aikaa. Kaikkein mieluiten hän on paras kaikessa. Pitkäpinnainen ihan joka hetki. Ei koskaan päästele sammakoita suustaan. Päättää ja pitää päänsä.
Kaikkein mieluiten Rouva Kuulanen tekstiviestittelee. Puhuu puhelimeen. Hoitaa asioita ja on tehokas. Hoitaa työnsä pilkulleen. Viettää vapaa-aikaa. Nukkuu hyvin ja pitkään. Syö, juo ja lepää.
Kaikkein mieluiten Rouva Kuulanen puhuu ja pussaa. Halaa ystävää. Kaikkein mieluiten hän päästää ihmisiä lähelleen eikä koskaan pety eikä tule petetyksi. Kaikkein mieluiten hän venyy, joustaa ja ymmärtää.
Silloin kun Rouva Kuulanen tekee kaikkea kaikkein mieluiten, on siinä omat vaaransa. Silloin hänen pitäisi olla joka paikassa yhtä aikaa. Silloin Rouva Kuulanen tuntee huonoa omaatuntoa siitä että on jossain muualla. Silloin vuorokausi ei riitä kaiken tekemiseen. Silloin kaikki menee päällekkäin eikä mistään tulekaan mitään. Silloin Rouva Kuulasta  väsyttää.
Kaikkein mieluiten Rouva Kuulanen on täydellinen. Mutta jos hän oikein kovasti haluaa, voi hän välillä olla vähän vähemmän täydellinen. Luopuu jostain ja delegoi. Siirtää seuraavaan päivään ja uudelleenarvioi. Istuu alas chillailen.
Kaikkein mieluiten Rouva Kuulanen on välillä vähän vähemmän täydellinen. Silloin hän voi paremmin. Silloin hän on itselleen kaikkein mieluisin.

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan loistavaa tekstiä jälleen. :) Thumps up! :)
  Tullut huomattua itsekkin, että vuorokaudessa ei tunnu nuo tunnit riittävän kun yrittää liikaa, eikä haluaisi sanoa kenellekkään en ehdi saatika en jaksa, silti sitä tarvitsee aikaa myös itselleen. On siis täydellistä olla välillä se vähemmän täydellinen. =)
  Aurinkoista viikonloppua Rouva Kuulaselle! :)

  VastaaPoista
 2. Viisaita sanoja Rouva Kuulasella! Täydellisyys ei ole aina onnen takeena.. Välillä on ihanaa olla epätäydellinen ja nauttia elämästä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt!
  Olisi niin mukava olla täydellinen ja ehtiä joka paikkaan, ratketa ja revetä. Sana ei on niin tavattoman vaikea sanoa silloin kun omasta jaksamisesta on kyse. Sitä harjoitellessa :)

  VastaaPoista