torstai 9. kesäkuuta 2011

Rouva Kuulanen ja Maastonakki

Tytär I ilmoitti ottavansa koiran. Monen vuoden vatvomisen ja haaveilun jälkeen. Herra E muljautteli silmiään ja huokaili. Ilmoitti että sittenhän Tytär I jumissa olisi. Rouva Kuulanen lohdutti miestään sanomalla, että Maastonakki voisi sitten tulla heille aina hoitoon. Jostain syystä se ei Herra E:tä kauheasti piristänyt.. Miehet ovat ajoittain hieman kummallisia.
 
Tytär I on aina ollut valmis hoitamaan Musta-Morrista. Käyttänyt lenkillä ja pitänyt seuraa tarpeen vaatiessa. Nukkunut sohvalla koiran vieressä ja rapsuttanut kun ei kukaan muu ole ehtinyt. Kyllä hän yhden Maastonakin hoitaisi. Siinä sivussa.
 
Niin saapui Maastonakki perheeseen. Maastonakki Nakkilasta. Viki von Nakkimakkara. Ihana pieni leijonantassuinen paljasmasu-pullero. Voitti Herra E:n heti puolelleen. Vaikka tämä yritti sitä peitellä. Pikku J ja Pikku E olivat myytyjä. Opettelivat nostamaan pientä vauvaa oikein ja taluttivat pihalla hihnassa.
 
Maastonakilla oli terävät hampaat. Lyhyillä jaloillaan se loikki ihastuneena Musta-Morriksen perässä, halusi tehdä tuttavuutta. Musta-Morris pakeni henkensä edestä. Juoksi huoneesta toiseen, haukahteli ja väisteli. Ryhtyi mököttämään. Tuoko tänne nyt muuttaisi.
 
Maastonakki ei suostunut pissimään pihalle. Siellä oli liikaa ihmeteltävää. Rouva Kuulasen matoille sen sijaan ilmestyi märkiä länttejä toinen toisensa viereen. Matot siirtyivät kestotuuletukseen pihalle. Odottamaan parempia aikoja.
 
Maastonakki puri kaikkea ja kaikkia. Valkoiset naskalit välkkyen. Pullero massu taivasta kohti se kieriskeli jokaisen sylissä ja yritti napata kiinni kaikesta mahdollisesta. Väsyttyään se otti unet sohvalla. Pienellä kerällä. Pullero massu unesta väristen.
 
Maastonakki tuli, näki ja voitti. Kaikki puolelleen. Ajallaan myös Musta-Morriksen. Viiksikarvat hurmaavasti väristen. Pieni piiskahäntä heiluen.


5 kommenttia:

 1. Oih! Eihän tuosta voi olla pitämättä :) Suloinen otus.. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mikä maastonakki! Lutuisuus! :D Iskee taas itsellekkin vallan vauvaeläin-kuume.. :D

  VastaaPoista
 3. On se kyllä varsin ihana pikku pimatsu :)

  VastaaPoista
 4. awwwwwhhhhh!! mun lutukka-vauwa!!<3 ..tulee taas huomenna pissimään sinne vieriviereen.. ;)

  VastaaPoista
 5. Täällä odotetaan jo kovasti :)

  VastaaPoista