keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Rouva Kuulanen Hukassa

Rouva Kuulanen päätti lähteä punttisalille. Loman kunniaksi.
Oulussa on hieno iso liikuntakeskus. Hukka. Sopii Rouva Kuulasen mentaliteettiin. Hänellä kun ovat asiat ajoittain hukassa, ovat ne sitten kassissa tai eivät.

Paras treenikassi mitä Rouva Kuulasella koskaan on ollut

Ensin Rouva Kuulanen kävi kiertämässä Trainer4You:n uudet laajennetut tilat Hukan yläkerrassa. Nice .. Hyvältä näytti!

Kierroksen jälkeen Rouva Kuulanen veti tiukan ilmeen kasvoilleen ja lähti treenille.
Juoksi matolla kymmenen minuuttia. Ihan hissukseen. Lämmitteli.


Teki kyykkyjä tanko niskassa. Kolme kertaa kaksitoista. Istui syvälle. Reisissä piukui vielä eiliset juoksutreenit. Tehokkaalta tuntui.
Käsipainoilla Rouva Kuulanen teki pystysoutu-pystypunnerrus –yhdistelmää. Irvisteli tehdessään. Kuulailun hyödyt huomasi. Rouva Kuulanen jaksoi tehdä isommilla painoilla useampia toistoja kuin ennen. Oli kestoa ja oli voimaa. Tuntui todella hyvältä.
Yhden käden kulmasoutuun Rouva Kuulasen oli hankala löytää sopivaa painoa. Painot olivat joko liian painavia tai auttamattomasti liian kevyitä. Kyllä hän niillä silti aikaan sai.
Rouva Kuulanen teki penkkipunnerruksia, dippejä penkiltä jalat toisella penkillä. Askelkyykkyihin  hän ponnisti ilmassa vaihdon. Katsoi peilistä sivusilmällä. Että selkä pysyi suorassa. Vatsarutistuksia pallolla. Kuulaakin hän hieman heitteli, ei malttanut pysyä kokonaan erossa.
Hukassa oli tavattoman ystävällisiä ja auttavaisia nuoria miehiä treenaamassa. Auttoivat Rouva Kuulasta etsimään sopivia painoja ja kehuivat kiertoliikkeitä. Vaihtoivat paikkaa Rouva Kuulasen tieltä ja hymyilivät kauniisti. Rouva Kuulanen tulee hyvästä salikäytöksestä hyvälle mielelle.
Hukassa voi joutua hukkaan, jos tulee kiire löytää ulos. Kyllä siellä sen verran lääniä riittää. Harva liikuntakeskus on yhtä hieno ja tunnelmallinen. Valoa siellä Rouva Kuulasen makuun olisi voinut olla hitusen enemmän mutta hämäryyteen tottui nopeasti.

Tunnelmallista
Oli mukavaa. Kannatti odottaa taas kokonainen vuosi. Erityisen kiitoksen Rouva Kuulanen halusi vielä esittää Heli Hyväntuuliselle, joka kesken töidensä tuli ystävällisesti avustamaan Rouva Kuulasta treenikuvien otossa. Kiitos J

2 kommenttia:

 1. Olet kyllä loistavan timmissä kunnossa! Laitan kuvasi jääkaappini ovelle...;)
  Miten on mahdollista että olet palautunut niin nopeasti kahvakuulaleirin jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Terve MiMO!
  Kiitokset kommentistasi :)
  Kuulailen niin paljon, että kroppa on aikalailla tottunut ko. lajin aiheuttamiin ärsykkeisiin. Täytyneekin jatkossa siirtyä pikkuhiljaa vähän isompaan kuulaan. Päinvastoin kuin salitreeni, jonka vaikutukset tuntuvat erittäin isosti koko kropassa tällä hetkellä .. :)
  Oikein iloista juhannusta ja iloisia kesätreenejä sinulle!

  VastaaPoista