perjantai 21. lokakuuta 2011

Rouva Kuulanen goes Functional Training 2

Perjantai-iltapäivä oli pitkällä.
Mestari Lindberg puhui fasciasta. Tarkemmin ottaen lihaskalvojärjestelmästä - rakenteellisista jatkumoista toiminnallisessa järjestelmässä eli kehossa.

Navigularet ja Kuutioluut syynissä

Kerrattiin vanhoja asioita ja käytiin läpi harjoitusasiakkuuksia. Rouva Kuulanen ja Tampereen Plikka olivat koko ajan äänessä. Kysymyksiä heräsi ja niihin oli saatava vastauksia. Miten rekyyli eroaa konsentrisesta lihastyöstä? Mitkä aitiot muodostavat taskuja sääreen lihasryhmien ympärille? Mitkä ovat paikallisen tason paikallisia kontrolloijia? Tuleeko globaalin ja lokaalin jälkeen pendolino? Koska syödään?
Rivit alkoivat rakoilla. Hysteria levitti siipiään. Viikko oli ollut pitkä, hieman väsytti.


Opiskelu on hauskempaa kun sen oikein oivaltaa.

Laskettiin, kenen kaikkien sukassa oli reikä isovarpaan kohdalla. Kuminauhasta tuli vahva iliotibiaalinen kalvo – sekin meni mestari Lindbergin käsittelyssä poikki. Rouva Kuulasen hauis pääsi framille pullistelemaan. Välillä piti päästä seisomaan jumppapallon päälle ja halailla Tampereen Plikkaa muuten vaan.

<3

Aamulla Rouva Kuulanen epäili ettei hän ehkä jaksaisi iltaan asti. Illalla hänestä tuntui ettei hän jaksaisi aamuun asti. Odottaa. Että pääsisi jatkamaan. Opiskelemista maailman mielenkiintoisemmasta aiheesta. Ihmisen kehon toiminnasta.

Ihmiskehon toiminta näyttää ajoittain melko mielenkiintoiselta.

2 kommenttia:

  1. Ai kamala kuinka edustavalta sitä osaa näyttääkin <3

    VastaaPoista
  2. Hauskaa nähdä tuttuja ja "isoja" naamoja ruudussa ;) Pitää aloittaa säästäminen heti maanantaina että joskus voisi suorittaa tuon koulutuksen...

    VastaaPoista