perjantai 28. lokakuuta 2011

Hujoppi Puikula

PikkuveliPikkupojalla oli ystävä. Hujoppi Puikula. Hujoppi puikula oli kova suustaan ja ohut varreltaan.
Hujoppi Puikula soitti suutaan nakkikiskalla ja PikkuveliPikkupoika pelasti hänet jokaisesta pulasta. Tanssilattialla PikkuveliPikkupoika sai kaikki naiset haukkomaan henkeään. Hujoppi Puikula sai kimppuunsa liudan mustasukkaisuuttaan ulvovia poikaystäviä. Kukaan ei uskaltanut urputtaa kaapin kokoiselle hurmuripojalle.
Eräänä päivänä PikkuveliPikkupoika päätti tehdä Hujoppi Puikulasta rintabodarin. Hän vei Hujoppi Puikulan kuntosalille.
Hujoppi Puikula teki pelkkiä käsiä. Hauista ja ojentajaa. Hauiskääntöä käsipainoilla. Scottia alataljasta. Leveällä ja kapealla otteella ja istualtaan keskitettyä. Ranskalaista punnerrusta. Alataljasta vinopenkillä. Ojentajapunnerrusta vastaotteella.
Suihkussa treenin jälkeen PikkuveliPikkupojan omat hauikset olivat pumpissa. Kädet eivät taipuneet takaraivolle pesemään hiuksia. PikkuveliPikkupoika ruiskautti shampoot seinään ja hinkkasi siinä hiuksensa puhtaaksi.
Seuraavana päivänä PikkuveliPikkupoika soitti Hujoppi Puikulalle. Yritti ja yritti. Ei vastausta. Viimein kännykkä piippasi – Hujoppi Puikulalta tuli viestiä. Ei pystynyt vastaamaan puhelimeen, kädet eivät taipuneet korvalle asti.
Viikon verran Hujoppi Puikula kampesi käsillä kahvikuppia pöytää vasten että sai töissä kahvit juotua. Kahvikeksi oli pakko pureskella pöydän pinnasta. Tulivatpahan murusetkin nuoltua.
Nykyään PikkuveliPikkupoika ja Hujoppi Puikula treenaavat edelleenkin yhdessä. Samaan aikaan – Eri saleilla.

Oh the good old times ..
(kuva julkaistu PikkuveliPikkupojan luvalla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti