lauantai 8. lokakuuta 2011

Apukoutsin Apukoutsi

Huone oli täynnä kuntosalimaailman tulevaisuuden toivoja. Pirteitä, energisiä ja hyväntuulisia ihmisiä. Valmiina imemään kaiken mahdollisen ja mahdottoman tiedon aivoihinsa. Valmiina oppimaan, ymmärtämään ja valaistumaan.

Ajoittain ilmeet menivät tuskaisiksi.
Tässä Jaakon taidonnäyte.
Vakuuttavaa!

Rouva Kuulanen pyöritteli takamustaan fitballin päällä huoneen perällä ja hymyili. Hän oli iloinen. Rouva Kuulasesta oli tullut Apukoutsin Apukoutsi. Vaikuttavaa ja ihmeellistä.
Ensi viikolla hänet ylennettäisiin Apukoutsiksi. Sitä seuraavalla kenties Apukoutsien toiminnanjohtajaksi. Sitä seuraavalla hän perustaisi oman kattojärjestön kaikille maailman Apukoutseille. Tulevaisuus näytti ruusuiselta.
Viila Paunonen tykitti tietoa lavalta jatkuvana virtana. Siinä oli mies jonka aivot Rouva Kuulanen haluaisi itselleen. Fysiikan lisäksi. Viila oli toiminnallisen harjoittelun guru-ukko. Mies joka salilla löytyi katonrajasta keikkumasta.

Mikko "Viila" Paunonen


Apukoutsi Juha Karhu oranssissa paidassa.
Toinen taitava ja tiedontäyttämä mies Lappeenrannasta.

Ruokatauolla Rouva Kuulanen lähti salille ja sai kaksi tulevaisuuden toivoa mukaansa. Treenattiin kiertoratana erilaisia toiminnallisia liikkeitä. Välineinä käytettiin kahvakuulaa, tasapainolautaa ja eri tasoja. Rouva Kuulanen oli aivan fiiliksissä. Mielettömiä tyyppejä, avoimia uusille asioille.Viila yllytti Rouva Kuulasta kokeilemaan uusia juttuja..


Timo näyttää mallia miltä sivulta päin näyttää.

 Päivän päätteeksi Viila houkutteli Rouva Kuulasen ja Apukoutsi-Juhan salille. Pisteenä iin päälle vedettiin kunnon toiminnallinen treeni. Neljäkymmentä minuuttia riitti nitomaan Rouva Kuulasen pakettiin. Horjuvin reisin hän poistui paikalta.
Huomista odotellessa. Homma jatkuu.


Teoriaa ..


.. ja käytäntöä


Kepistä on moneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti