perjantai 26. elokuuta 2011

Taivaallinen Flamingo Spa & Wellness

1
”Eihän nämä mitkään kunnon treffit edes ole. Kun tullaan niin aikaisin kotiinkin. Kun on aikataulu.” Herra E puuskahti puristaessaan auton rattia Kehän ruuhkassa. Herra E:n hermoillessa Rouva Kuulanen viestitteli kavereiden kanssa. Tarkisti viidettä kertaa mitä facessa tapahtui. ”Noi Audi-miehet on kaikki samanlaisia. Aina kiire. Aina pitää kiilata” Herra E jatkoi tehdessään äkkijarrutuksen mustan Audin puikahtaessa vauhdilla rampista jonoon. Rouva Kuulanen työnsi aurinkolasejaan ylös nenänvartta. Huokaisi sisäänpäin. Ehkä joskus päästäisiin perille.


2
Ilma imi kaiken äänen sisäänsä.
Valo oli vaalean violettia. Veden suola maistui huulilla tehden jäsenet lempeän raukeiksi ja painottomiksi. Vesi tuntui pehmeältä. Kädet ja jalat halkoivat sitä äänettömästi. Rouva Kuulasesta tuntui kuin hän olisi ollut yksin tässä maailmassa. Keskellä ei mitään. Keskellä kaikkea.
Herra E kellui vähän matkan päässä molemmat jalat altaan laidalla. Kädet t-asennossa. Silmät kiinni. Kuunteli. Hiljaisuutta. Itseään. Rintakehä nousi ja laski. Silmät olivat kiinni. Korvat piilossa pinnan alla.
Rouva Kuulanen kääntyi selälleen. Sulki silmänsä. Veden violetti valo muuttui läpikuultavaksi harsoksi. Rouva Kuulasen hiukset leijuivat vaaleana viuhkana. Aaltoilivat. Kannattelivat. Veden alla kuului hentoa musiikkia. Linnun laulua, tippuvaa vettä. Vesiputouksen ääniä.
Rouva Kuulanen ojensi käsiään. Ojensi jalkojaan. Kiiti veden pinnalla, jännitti vartalonsa jouseksi. Suli veteen. Hävisi kokonaan. Aika menetti merkityksensä. Oli vain tämä hetki. Hän itse. Ei ketään muuta. Ei aikaa, ei paikkaa. Violetti valo tanssi ja kimalsi suljettujen silmien takana.


3
Rouva Kuulanen kannatteli päätään altaan reunalla. Saunan jälkeen vesi tuntui lämpimältä. Jäsenet tuntuivat raukeilta. Painavilta. Ikiaikaisilta.
Herra E:n leuka nojasi Rouva Kuulasen olkapäähän. Sänki pisteli ja kutitti. ”Ei voisi ensimmäisillä treffeillä tehdä näin”, Rouva Kuulanen kuiskasi. ”Olla vaan. Ihan hiljaa. Rentona”. Herra E ynähti. Puoliksi unessa. Vielä ei ollut pakko lähteä. Vielä oli aikaa. Olla vaan ja nauttia.

Heaven on Earth.
Parhaat treffit ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti