keskiviikko 3. elokuuta 2011

Puuttuvat Lahjukset ja Kuinka Siitä Rangaistaan

Rouva Kuulanen ihmetteli epäkunnioittavaa huulenheittoa pyöräilysalissa ennen tunnin alkua. Hänelle EI oltu tuotu lahjuksia. Ei suklaata, ei porkkanoita, ei ruusuja. Ei MITÄÄN, mikä olisi pitänyt hänet tyytyväisenä.
Hänen kustannuksellaan vitsailtiin. Puhuttiin päälle. Ilmeiltiin. Huudeltiin ja paukuteltiin henkseleitä.
Naisten mielestä tunnin ohjelma oli liian rankka - Ranskan ympäriajo ollutta ja mennyttä. Töitä oli liikaa. Paita kastui liikaa. Oli liian kuuma. Oli liian kylmä. Selkään koski ja elämä oli raskasta.
Ei siis jäänyt muuta vaihtoehtoa. Itsehän sitä kerjäsivät. Rouva Kuulanen oli syyntakeeton. Tilapäisessä mielenhäiriössä. Myöhemmin hän ei muistaisi mistään mitään. Kieltäisi kaiken.
Oli sen aika. Selvästi oli. Muu ei auttaisi. Muu ei tepsisi.
Oli pidettävä ylämäkitunti.
Vastusta – vastusta - vastusta!!! Lisää - lisää - lisää!!
Jaksaa – jaksaa - jaksaa!!
Uudelleen ja uudelleen. Osa jengiä joutui edellisistä synneistä rangaistuksena polkemaan koko tunnin seisaallaan. Haettiin oksu-poksu –fiilistä. Omia kipukynnyksiä, jaksamisen rajoja.
Ajoittain armo kävi oikeudessa ja hetkeksi poljettiin alamäkeen. Kiihdyttäen. Vain jotta päästäisiin käsiksi taas uuteen mäkeen.
Rouva Kuulasen paita taisi olla kaikista märin tunnin päätteeksi. Ripsivärit poskilla. Näytti siltä, että naisillakin olisi askel kulkenut vähän vähemmän lennokkaasti salista poistuessaan. Rouva Kuulanen saattoi toisaalta myös kuvitella.
Ehkä seuraavalla kerralla Rouva Kuulasta odottaisi salissa tunnelmavalaistus, punaiset ruusut ja suklaalta maistuvat pikkuporkkanat.
Kaiken varalta hän ottaisi mäkimusiikit mukaan.J

5 kommenttia:

 1. ..Ai oliks se mäkitunti?!?!? :D Kauhee ku meinas mennä ihan ohi tunnin teema.. :O hehe..
  Eihän me toki Kuulasen kustannuksella vitsailtu, vaan hänen kanssaan.. :) Ens tunnille on sitten jotain mitä odottaa.. Niitä mäkiä siis, jotta askel ei liian lennokkaasri nousisi tunnin päätteeksi ;D
  Kiitos kuitenkin loistokkaasta tunnista.. :)

  VastaaPoista
 2. Totta Annukka - teidän kanssanne on aina niin mukava heittää herjaa! Olette loistoporukkaa :))
  .. ja palataanpa niihin mäkiin ensi keskiviikkona ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kuulanen on osa loistoporukkaa tietenkin, ei sitä kaikkien tunneilla viitsi huudella.. :D
  Keskiviikkoa tosiaan odotellessa, mäkiä vaiko lahjuksia... Never know.. ;D Molempi parempi.. :))

  VastaaPoista
 4. Viitaten Rouva Kuulasen järjestyssääntöihin, Rouva Kuulanenhan on aina oikeassa. Siispä lahjukset lienevät paikallaan :D On kyllä huippuhauskaa aina tulla tunnille vaikka kuinka ensin väsyttäisi... Tänään siis lahjukset mukaan ja pyöräilemään. :)

  VastaaPoista