tiistai 23. elokuuta 2011

Rouva Kuulanen saa TunnustuksenRouva Kuulanen sai yllättävän ja ihanan tunnustuksen Kuulasiskoltaan. Se kosketti ja lämmitti sydäntä aivan erityisesti.


  Kiitos muru <3

Tunnustuksen saajana Rouva Kuulasen tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:
Mikä on Rouva Kuulasen Lempi ..
-Väri
Rouva Kuulasen lempivärejä ovat kaikki kirkkaat, voimakkaat värit. Luonnosta löytyvät parhaat värisävyt.  Tällä hetkellä pihlajanmarjat näyttävät herkullisen oransseilta, ruoho edelleen voimakkaan vihreältä. Oikeanlaisista väreistä saa voimaa ja energiaa.
-Ruoka
Täysjyväpasta toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Myös Herra E:n tekemä aasialaissävytteinen katkarapu-nuudelikeitto kookoksella ja inkiväärillä maistuu taivaallisen ihanalta.
-Paikka, jossa haluaisi käydä
Rouva Kuulanen unelmoi niin monesta paikasta, että on vaikea nimetä vain yhtä. Edes kahta.
Hän haluaisi pyöräillä Ranskan Pyreneillä, juosta rantahiekkaa Hawaijilla tai käydä safarilla Afrikassa. Jo ajatus melontaretkestä Inarin halki saa Rouva Kuulasen kämmenet savuamaan ja jalkapohjat kutiamaan.

Tunnustus tulisi laittaa viidelletoista bloggaajalle eteenpäin, mutta Rouva Kuulanen välittää sen kahdelle hienolle naiselle ja heidän blogeilleen.
Tampereen Plikalle blogissaan MoveMe -Liikuttavia ajatuksia sitkeydestä, urheudesta, hienosta blogista ja hienosta autosta. Fokkeri on elämän parhautta J
Heidille, toiselle sitkeälle naiselle blogistaan Juoksun Pitkä Oppimäärä. Rouva Kuulasen ystävälle ja arvostamalle kollegalle. Heidin kirjoittama blogi on alkutaipaleellaan, kannattaa tutustua. Loistavia kuvia ja elämänkokemuksen mukanaan tuomaa viisautta.
Keep up the good work ladies!

4 kommenttia:

 1. Voin lähteä Inarille kartanlukijaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Onnea maininnasta :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, tässähän ihan punastuu posket kun arvostetaan näin (minua ja Fokkeria) <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Inarille siis seuraavaksi .. meikeläisen omakohtainen haaste voisi ollakin tuollainen reissu. Melonnat - ja maastossa yöpymiset - onko siellä karhuja .. ;) ?

  VastaaPoista