perjantai 12. elokuuta 2011

Rouva Kuulasen Takareidet Me Naisissa

Rouva Kuulanen löysi itsensä lehdestä. Itsensä ja potentiaaliset takareitensä.

Edestäpäin kuvattuna.
Takareidet, joiden eteen on vuosien saatossa tehty paljon töitä. Takareidet, joiden hän on aina haaveillut näyttävän pikajuoksijan takareisiltä. Pulleilta ja lihaksikkailta.
Kun Rouva Kuulaselta kysyttiin, ketä julkisuuden henkilöä hän eniten ihailee – tai kenen vartalon jotain osa-aluetta hän ihailee - löi hänellä ensin pitkään tyhjää.
Rouva Kuulanen ei ole ihminen, joka fanittaa. Ketään julkisuuden henkilöä tai muitakaan. Hän voi ihailla ihmisen sisukkuutta. Ihailla tapaa, jolla joku jaksaa ja jaksaa. Tehdä töitä pitkäjänteisesti ja selkeän tavoitteellisesti.
Hän voi ihailla ihmistä joka on henkisesti vahva. Ihmistä, joka uskaltaa näyttää tunteensa. Ihmistä, joka uskaltaa olla esillä ja nauraa ääneen vaikka pelottaa. Joka pistää ”haisemaan”.
Kun Rouva Kuulaselta kysyttiin, ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee, ainoa nainen joka hänen mieleensä tuli oli Angelina Jolie. Elokuvassa Tomb Raider 2. Tiukka kroppa, tiukka asenne.
Jos Rouva Kuulanen saisi valita ihan kenet tahansa, jota hän ihailisi, tietäisi kenet valita. Hän valitsisi naisen, joka täyttää kaikki edellä mainitsemansa kohdat. Muutaman muun päälle.
Naisen, joka on hänen rakas ystävänsä. Joka on lämmin, fiksu, hassunhauska ja silti tavattoman rationaalinen. Joka pistää ”haisemaan” nyt eikä viidestoista päivä. Joka jaksaa ja jaksaa vaikka ei aina jaksaisikaan.
Naisen joka on aivan loistava pakkaus.
Kuulasiskonsa.

Rouva Kuulasen takareidet edestäpäin kuvattuna.

Angelinankin takareisistä pikajuoksijan takareisiin on vielä matkaa ..

Kuulasisko ihailee Madonnan hauiksia.

4 kommenttia:

 1. Angelina Jolie on upea nainen, mutta on tainnut takareidetkin kärsiä käsittämättömän laihuuden myötä. Harmi.

  VastaaPoista
 2. Totta puhut Outi.
  Olen minä naisesta joskus hyviäkin kuvia nähnyt, mutta onhan tuo melkomoisen laiha ihminen.

  VastaaPoista
 3. Hei mutta entäs Madonnan takareidet? Aijai, itse olen sitä mieltä, että mun reidet on ihan tarpeeks isot, mutta kun näin Madonnan livenä, niin oli pakko ruveta treenaa takareisiä -sen verran hyvännäköiset olivat :)

  VastaaPoista
 4. Madonna on aika tiukka pakkaus :)
  Naisen takareidet toimii! Harmi että Kuulasisko ehti napata Madonnan tuohon ko haastatteluun. Meikeläisen julkkistuntemus on melko rajallista.. Ei oikein tahdo löytyä aikaa seurata lehtiä :)

  VastaaPoista