maanantai 21. marraskuuta 2011

Hikinen Maanantai-ilta

Rouva Kuulanen tuli töihin huomatakseen ison kiiltävän kasan uusia painavia kuulia salin nurkassa. Silkkaa säihkyvää mustaa rautaa. Näky vei mielen ja kielen mennessään. Kieli ehti sentään palautua ennen kuin asiakkaat saapuivat saliin. Rouva Kuulasella valui hiki niskaa pitkin jo alkulämmittelyssä. Mieletön hieno fiilis kesti koko tunnin ajan.
Kuulatunnilta Rouva Kuulanen siirtyi sisäpyöräilysaliin. Uudet musiikit saivat koko porukan hypetys-fiiliksiin. Huoneellinen naisia polki seisaallaan vimmatusti ylämäkeen ja kiljui Born To Be Wiiiillddddd … mennessään. Rouva Kuulanen löi nyrkkiä ilmaan ja nauroi ääneen. Tälle hänen sydämensä sykki. Mieletön virta, mieletöntä energiaa.
Rouva Kuulanen tunsi kuinka hiki valui pitkin nenän vartta. Pitkin leukaa. Käsivarsia. Puseron märkä läikkä vatsan kohdalla rintojen alla laajeni laajenemistaan. Pyörän sininen runko oli märkien pisaroiden läikittämä. Lattia kiilteli. Vesipullo tyhjeni.
Pyöräilytunnin jälkeen vartin vatsa-selkä meni heittämällä. Rouva Kuulanen pisti sanoja toisten perään, viidessätoista minuutissa ei ihmeitä ehditä. Hiki ehti hieman hyytyä, iho tuntui kireältä.
Illan viimeisenä muokkaustunti, sekin täyttyi naisista. Rouva Kuulasesta on aina jännittävää pitää tuntia, mitä ei normaalisti pidä. Jengi on suhteellisen vierasta, tyyli ei ole kaikille tuttu. Alkupuoli tunnista meni lämmittelyyn. Sekä toiminnalliseen että verbaaliseen.
Rouva Kuulasesta tuntui, että asiakkaat katsoivat häntä alkuun hieman oudosti. Alkuun kun päästiin, homma alkoi sujua. Lopputunnista irtosi jo muutama kunnon nauru. Puuskutuksen keskelle.
Pukuhuoneessa tuntien jälkeen Rouva Kuulanen katsoi peiliin. Ripsiväri oli tuhriintunut pitkin kasvoja mustiksi läikiksi ja viiruiksi. Hän näytti aivan punapandalta.
Rouva Kuulanen ei enää ihmetellyt, miksi osa porukkaa katsoi häntä tunnin alussa hieman oudosti. Ne, jotka eivät häntä vielä tunteneet. Eivät tienneet, että tältä hän aina näytti. Onnistuneen illan jälkeen.


Arnoldilta löytyy asennetta!!

3 kommenttia:

  1. Nyt pitää jo itsekin katsoa peiliin, täällä taas kommentointi-hirmu vauhdissa.. Is there anyone (else) out there .. ;D ??? Tuota tekstiä lukiessa pystyi taas niin kuvittelemaan itsensä polkemaan Rouva Kuulasen "ihan okei"-musiikin tahdissa, Kuulasen äänen kannustaessa jyrkeempään ja jyrkeempään ylämäkeen ja siitä mitä järjettömämpään alamäkeen ;D.. Siinä sitä on monesti miettinyt,mistä tämä kaikki energia onkaan peräisin.. :O
    Uusia kappalaita innolla jo odottaen the hirmu kommari ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä kyllä Annukka!! Mukaan vaan heti kun pystyt :)

    VastaaPoista