torstai 29. syyskuuta 2011

Naisten Vessassa

Ravintolassa iltaa vietettäessä tulee helposti juotua liikaa. Vettä, limua tai jopa alkomahoolia. Silloin alkaa pissattaa. Kun alkaa pissattaa, täytyy mennä vessaan. Kun menee vessaan, on sinne jono. Naisten vessaan on AINA jono. Siinä jalat ristissä jonotellessa katselee muita jonossa seisovia naisihmisiä.
Yhdellä ovat ripsivärit itkusta poskilla. Toisella vessapaperit korossa kiinni. Kolmas toistelee puhelimeensa että ”Rakastan rakastan” ja neljäs vetää huuliensa ympärille uutta rajausta kynänkärki heiluen.
Naisten vessassa kuulee kaikki parhaat jutut. Siellä tunnustetaan sielujen syvät tunnot. Solmitaan uusia ystävyyssuhteita. Keskustellaan poikaystävistä, lapsista, kipeistä eroista ja uusista vaatteista. Siellä kehutaan kuinka hyvältä toinen näyttää ja lainataan vierustoverin luomiväriä. Puuteria lisätään tuhat kerrosta hikisten kasvojen peitoksi ja pienessä kopissa ähisten vaihdetaan rikkinäiset sukkahousut uusiin.
Naisten vessassa yön pikkutunteina jokainen on jokaisen kaveri.
Naisten vessaan lähdetään silloin kun tulee tarve keskustella asioista. Naisten vessaan lähdetään silloin kun vieras mies alkaa tehdä tanssilattialla liikaa tuttavuutta. Silloin kun täytyy tarkistaa onko rintamus paikoillaan ja meikit kohdallaan. Kun alkaa muuten vaan kypsyttää. Naisten vessaan lähdetään silloin kun tulee toiselle oikein oikeaa asiaa.
Nuorempana naisten vessan seinät pullistelevat keskusteluista ihanista miehistä. Mitä kukakin on sanonut ja tehnyt ja katsonut. Mitä tanssilattialla on tapahtunut. Kuka oli vaihtanut numeroita kenenkin kanssa ja kuka olisi kaikista ihquin saalis illan aikana.
Vanhempana naisten vessan seinät pullistelevat edelleen keskusteluista miehistä. Nyt niistä miehistä on tullut jo aviomiehiä. Elämästä monisyisempää. On lapsia, on eroja. Uusia työpaikkoja ja opiskelun aiheita.
Rouva Kuulanen juo tuskin koskaan alkoholia. Mutta naisten vessassa hän silti käy mielellään.
Tänään Rouva Kuulasella on harvinainen vapaailta. Yhdessä Herra E:n kanssa hän lähtee ihanien naisten ihanalle levynjulkkari-keikalle. Sen päälle kauan odottamalleen country-musa -keikalle. Varmat Päivät ja Heartworn. Voiko parempaa iltaa toivoa.
Tänään hän taas pääsee. Naisten vessaan.


Ihana monitaituri Henna Dolk vaikuttaa sekä Varmoissa Päivissä että Heartwornissa.
Tämän biisin Henna vetää aivan loistavasti.
Heartwornin keikalla Libertéssä Rouva Kuulanen uskoo ja toivoo sen illalla kuulevansa.

3 kommenttia:

 1. Kiitos uudesta biisi-tuttavuudesta..! :) Aivan mieletön kipale. Pysähdyttävä kerrassaan.. Kuuntelin niin keskittyneesti, että havahduin ruudun tuijottamiseen, kun musiikkia ei ollut enää hetkeen kuulunut. Wow!
  Hyvää viikonloppua Rouva Kuulaselle! :)

  VastaaPoista
 2. Kuuntelitko myös Heartwornin Hennan laulamana ?
  Biisi on aivan loistava :)

  VastaaPoista
 3. Otetaanpa neuvosta vaari ja kuunnellaan kyseisen kipale myös hänen laulamana. Biisiä kehtaa kyllä kuunnella useampaan otteeseen. :)

  VastaaPoista