tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vauhtiloma Tampereella

Rouva Kuulanen vietti poikineen ihanan ja ikimuistoisen toiminta-loman Tampereella. Viikonloppu hurahti Rouva Kuulasen rakkaan sisaren ja tämän perheen luona. Myös Mummi ja rakas toinen sisko olivat porukassa mukana.
Pitkään viikonloppuun mahtui lukuisia uintireissuja eri uimarannoille. Porukalla käytiin  ihmettelemässä Ideaparkin Legoparkia. Riehumassa Hop Lopissa.

legoista on moneksi

Kiipeiltiin korkeissa puissa ja katseltiin veneenlaskua venerannassa. Maisteltiin italialaista jäätelöä ja syötiin herkullista pizzaa. Saunottiin tuntikausia. Nukuttiin siskonpedissä olohuoneen lattialla.

Tampereelta löytyy säpinää .


Mitä lapset edellä ..

.. sitä kummitädit perässä.

Herra E:n liittyessä seuraan lähdettiin Särkänniemeen. Kierrettiin possujunat, rekkarallit ja taikajoet. Herra E:n vatsa taipui lastenlaitteissa turvakaiteen ympärille puskuriksi. Muut saivat pelätä tippuvansa matkalla kyydistä. Pienet pojat uskalsivat  mennä myös keskenään laitteisiin. Tukka hulmuten ja naurusta kiljahdellen he kiersivät ratoja uudelleen ja uudelleen.

Jiihaaaaa ... !!

Delfinaariossa delfiinit herättivät ihastusta. Ne hyppivät ja pärskivät ja osasivat hienoja temppuja. Viereisessä akvaariossa nähtiin kaikenkokoisia ja värisiä kaloja ja saatiin kokea trooppinen ukkosmyrsky.

Kunpa kotiakvaario näyttäisi yhtä hienolta.

Särkänniemessä vietetyn päivän päätteeksi ajettiin vielä Nokialle kylpylähotelli Edeniin. Hotelliyö oli pienille pojille ensimmäinen ja jännitti kovasti. Illalla syötiin ravintolassa. Aamulla käytiin uimassa.

Hotellihuoneen tunnelmaa .

Aamulla altaisiin päästyään Herra E:tä ei olisi saanut sieltä millään pois. Tämä viiletti pitkin mäkiä ja laski milloin miltäkin suunnalta. Milloin ison renkaan kanssa, milloin ilman. Uhkailun, lahjonnan ja kiristyksen keinoin Rouva Kuulanen ja pojat saivat Herra E:n viimein raahattua kiljuvana allasosastolta saunan puolelle. Pikku J lähti miesten puolelle varmistamaan, ettei Herra E enää karkaisi altaisiin.
Miniloma oli ohitse. Kotimatka saattoi alkaa.
Vielä on lomaa muutama viikko jäljellä, se yritetään ottaa lunkisti.
80 / 20 suhde muistettava lomaillessakin. 20 % kovatehoista lomailua, 80% matalilla tehoilla, chillaillen. Että jaksetaan syksylläkin.

Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti