perjantai 29. heinäkuuta 2011

Rouva Kuulasen Erityinen Sisko

Rouva Kuulasella on sisko. Erityinen Sisko.
Pienestä asti he ovat kulkeneet yhdessä. Hyppineet puissa, roikkuneet mattotelineissä. On kierretty jumpat ja kuntosalit. Tanssittu Herra E:n keikoilla.
Erityinen Sisko on kova ajamaan polkupyörää. Pienenä tyttönä hän viiletti pyörällään alamäkeen milloin mitäkin aitaa päin, koska jarruttaminen oli vaikeaa. Silti hän aina uskalsi lähteä uudelleen.
Erityinen Sisko on kova tanssimaan. Hän on harrastanut vatsatanssia monia vuosia. Kiertänyt esiintymässä.  Erityisen Siskon pepun heilautusta on moni kadehtinut. Se lähtee syvästä voimasta. Tanssi-Marcon kainalossa otetussa kuvassa Marcolta jäi kuvassa pää pois. Ei mahtunut. Kuvaa on ihailtu monet kerrat. Se löytyy edelleen kirjahyllystä.
Erityinen Sisko on aina valmis lähtemään. Kauppaan, uimaan, urheilemaan. Pienet Pojat roikkuvat Erityisen Siskon kaulassa. Leikkivät pallolla ja istuvat yhdessä hiekkalaatikolla.
Isälleen Rohkealle Miehelle Erityinen Sisko on korvaamaton apu pihahommissa. Kukaan ei ole niin kova kärräämään multaa, hiekkaa tai halkoja kottikärryissä kuin Erityinen Sisko.
Rouva Kuulaselle Erityinen Sisko on korvaamaton olemalla vain oma ihana itsensä.
****
Tänä viikonloppuna Rouva Kuulanen lähtee koko perheensä kanssa Perheleirille. Siellä on monia Erityisen Ihania Siskoja, Veljiä, Naisia ja Miehiä.
Kaksi päivää uidaan ja saunotaan. Syödään ja lepäillään. Iltaisin grillataan ja paistetaan lettuja. Rohkean Miehen leiriolympialaisissa viimeisenä päivänä nauru raikaa ja huumori kukkii. Niin tapahtuu joka vuosi. Kukaan muu ei osaa hoitaa olympialaisia niin kuin Rohkea Mies. Hän on ihan loistavan hyvä. Rouva Kuulasen taitava isä.
Jos Rouva Kuulanen saa luvan, hän saattaa napsia sieltä muutaman kuvan. Laittaa olympialaisten ohjelman kaikkien nähtäväksi. Eihän sitä koskaan tiedä – jos sieltä tullaankin mitali kaulassa kotiin.

Siskokset Herra E:n keikalla <3

4 kommenttia:

  1. Mullakin on Erityinen Sisko :) En voisi kuvitella elämää ilman siskoa... kaikkea koettu ja nähty. No okei, kyllä mä sitä pienenä vähän kiusasin, mutta nykyään se on toisin päin :D

    VastaaPoista
  2. Sisarukset ovat elämän suola :) Keitä muita saa kiusata niin kympillä ja silti ne aina vaan susta tykkää :) ?

    VastaaPoista