sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Flamingon Kylpylän Solarium

”Jaahas, se tulisi meilläkin sitten ensi vuonna kymmenen vuotta täyteen.” Herra E totesi ruokapöydässä.
Rouva Kuulasen silmissä alkoivat oitis siintää kuvat pitkistä hiekkarannoista, auringosta ja lämmöstä, herkullisista hedelmistä. ”Sitten on kyllä pakko päästä jonnekin rakkauslomalle lämpimään.” Rouva Kuulanen huokaisi unelmoivana.
”Flamingo Spa’ssa on lämmintä, mennään sinne” Herra E ehdotti. Rouva Kuulanen tunsi haavekuvansa poksahtavan. Hän katsoi Herra E:tä järkyttyneenä. ”Jonnekin, missä on aurinkoa ja valoa.” hän lisäsi pienen tarkennuksen edelliseen kommenttiinsa.
”Onhan siellä kylpylässä solarium. Menet sinne”. Rouva Kuulanen oli kerrankin sanaton.
”Mikä on rakkausloma äiti? Päästäänkö mekin mukaan?” Pikku J puuttui keskusteluun. ”Me halutaan ottaa snorkkelit ja sukelluslasit mukaan!”
Rouva Kuulasen silmien eteen kohosi kuva hänestä itsestään makaamassa Flamingo Spa:n solariumlamppujen alla Pikku J:n ja Pikku E:n läpsytellessä iloisina ympäriinsä snorkkelit ja uimalasit päässään, räpylät jaloissaan.
”Lähdetään rakkauslomalle koko porukka, totta kai.” Rouva Kuulanen hymyili Pikku J:lle. ”Lentokoneella. Jonnekin. Kauas.” Hän lisäsi ja katsoi merkitsevästi Herra E:tä.
Herra E laski katseensa lannistuneena.
Vielä illalla, juuri ennen nukahtamistaan Pikku J raotti silmiään ja kysyi peittonsa uumenista: ”Onko siihen äiti vielä pitkä aika kun me lähdetään meidän rakkauslomalle?”

                         

Löytääkö Rouva Kuulanen itsensä kuvan kaltaisesta paikasta vai mahdollisesti solariumlamppujen loisteesta ...

4 kommenttia:

  1. Eiiiiiiiiii aika voi niin nopeesti mennä!! 10 vuotta jo :O Mun mielestä ihan vaan pari vuotta sitte istuttiin hämyisessä ravintolassa kuuntelemassa hyvää musaa ;)

    VastaaPoista
  2. Repesin :) Hyvää ensi vuoden rakkauslomaa, mihin ikinä päädyttekin.

    VastaaPoista
  3. Aika rientää aivan liian nopeasti! Täällä käydään kovaa kiistelyä siitä, kuinka kauas voi mennä lomalle lämpimään ilman että tarvitsee istua lentokoneessa liian kauaa .. Ehkä se ensi vuodeksi selviää :)

    VastaaPoista