lauantai 7. tammikuuta 2012

Toiminnallista venyttelyä

Rouva Kuulanen venytteli lonkankoukistajiaan olohuoneen lattialla. Pikku E teki valtaisia loikkia sohvalta Rouva Kuulasen niskaan violetissa pyjamassaan kikatellen.

Rouva Kuulanen vaihtoi venytyksen sisäreiteen. Pikku E kiipesi Rouva Kuulasen selkään roikkumaan. Tarrasi pienillä käsillään ja jaloillaan kiinni kuin pieni apinanpoika.
Etureisi-puolella Pikku E mätkähti Rouva Kuulasen vatsan päälle. ”Sattuuko sinua jos minä makaan tässä ihan varovasti?” Hän kysyi ja silitti Rouva Kuulasen vatsaa.
Pakaravenytyksessä Pikku E kierähti selälleen Rouva Kuulasen vatsapuolelle ja yritti tarrata kaulasta kiinni. Virnisteli vallattomasti.
Pikku J makasi tyynenä sohvalla omassa vihreässä pyjamassaan ja katsoi television luonto-ohjelmaa. Hän seurasi aikansa sivusilmällä pikkuveljensä kiipeilemistä ja taputti viimein Herra E:tä jalalle.
”Poikasi kiipeilee äidin päällä”, hän totesi ja jatkoi television tuijotustaan.
Rouva Kuulanen nousi horjuvin jaloin lattialta ylös ja kaatui sohvalle istumaan. Aamulla lähdettäisiin viimeisen lomapäivän kunniaksi uimaan.  Mikäli äiti pääsisi sängystä ylös kipeine lihaksineen. ”Snorkkelit jätetään sitten kotiin”, Pikku J julisti.
Illan lopuksi pohdittiin, miksi miekkavalailla ei mene vettä nenään kun ne sukeltavat selkä edeltä veteen. Pikku J aikoi puristaa omaansa tiukasti sormien välissä kunhan altaaseen päästäisiin.


Lomalla on tehty kaikenlaista kivaa mäenlaskusta sukellusharjoituksiin.

2 kommenttia: