torstai 26. tammikuuta 2012

Virallinen muotokuva

Koko perhe kokoontui kiwi-päärynä-banaani-appelsiinimehu-jääpala -smoothie-lasillistensa kanssa sohvalle tietokoneen ääreen. Jännitys tiivistyi. Oli aika paljastaa Rouva Kuulasesta aiemmin päivällä otetut viralliset muotokuvat.
Pikku Myy oli lähettänyt ne Rouva Kuulasen sähköpostiin. Rouva Kuulasen ihana työkaveri ja maailman tehokkain koulutuskoordinaattori.
”Minulla on pillissä hius!!!” Pikku E huusi ja piteli lasia keltaisine pilleineen käsivarren mitan päässä itsestään. Pikku J katsoi arvioivasti tietokoneruutua ja kommentoi: ”Tämä on hyvä. Ja tämä. Ja tämä. Ja tämä.”
Jokaisella oli pää oikealle kenollaan, koska Rouva Kuulanen ei osannut kääntää kuvia oikein päin. Herra E oli ensin yhtä mieltä, sitten toista mieltä ja kohta ei enää muistanut mikä kuva oli alun perin ollut paras.
”Tämä on hyvä!” Pikku E viimein sanoi. Kuva oli hyvä – tosin se oli kuva Pikku Myystä, joten se ei hirveästi Rouva Kuulasen päätöstä omasta kuvastaan helpottanut.
Kuvia katsottiin pienenä. Kuvia katsottiin isoina. Joissain olivat hiukset länässä, joissain oli liikaa juonteita.
Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyttiin yhteistuumin päätökseen. Tämä kuva oli paras.
Seuraavilla messuilla Rouva Kuulasella tulee olemaan ruhtinaallisesti kuvallisia käyntikortteja takataskussaan.


Trainer4You:n Helsingin yksikön
kouluttaja sekä personal training -vastaava
hehkeässä pinkissä.

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kuva - pinkki pukee sinua! Ja onneksi olkoon vielä uudesta työstäsi. Trainer4you ei olisi voinut saada parempaa kouluttajaa!!!

    VastaaPoista
  2. Mahti kuva! Tosin Rouva Kuulanen ei tarvitse kuvaa todistaakseen kykynsä, kun hänet näkee.. Olisi voinut kuvassa olla vaikka Minni Hiiri, hän olemuksellaan on!!! Ainut ja oikea Rouva Kuulanen! :) Go You!

    VastaaPoista