perjantai 24. toukokuuta 2013

Savoy soi


Herra E täytti vuosia. Isoja tai pieniä, riippui mistä suunnasta katsoi.

Tätä iltaa oli odotettu. Tätä iltaa oli stressattu. Tätä iltaa oli valmisteltu.

Pienet Pojat olivat saaneet luvan tulla konserttiin mukaan. Marjo Makkarainen lensi Rovaniemeltä. Erityinen Sisko saapui iltapäivällä hiuslakat ja ripsivärit kassissa. Vaatteet oli katsottu. Vaatteet oli silitetty.

Pian Savoy –teatteri täyttyisi faneista – ystävistä ja sukulaisista. Tavattoman TAVATTOMAN taitavista suomen parhaista artisteista.

Kaikki oli valmista. Nyt sitä mentiin.Erityinen kaunistakin kauniimpi Sisko on yksi Herra E:n hartaimpia faneja. Levyhyllystä löytyy jok'ikinen levy nimikirjoituksella varustettuna - totta kai!


"Oottekste jotain MILJONÄÄREJÄ!!?" Naapurin poikien leuat loksahtivat rintaan asti auki illan kyydin saavuttua. 


Jani Wickholmin laulama Kaveri on Herra E:n käsialaa.


Ihana Aki Louhela (tuttu jengille varmasti ainakin Voice of Finland -kisasta) on yksi Herra E:n Oulusta paikalle saapuneista ystävistä. Aivan käsittämättömän taitava laulaja! Mahtava tyyppi muutenkin :)


Pieniä Poikia jännitti koko illan "koska se kiroilulaulu tulee". Ja tulihan se viimein. Herra E kuulutti lavalta että tämä oli se hetki kun poikien on aika mennä käymään vessassa, tässä biisissä tuli niitä rumia sanoja. Pikku E huusi isälleen kuuluvaan ääneen katsomosta: "EI ME ISI MIHINKÄÄN MENNÄ - ME KÄYTIIN JO PISSALLA!!" 

Bablo, Edu Kettunen ja Herra E - Perseenlämmitin.


Illan mahtavaa laulajakaartia: Aki Louhela, Bablo, Tapio Liinoja, Pekka Tiilikainen, Jani Wickholm, Jani Jalkanen, Edu Kettunen, Harri Marstio, Matti-Esko, Heartworn (Janne Huotari, Henna Dolk, Petteri Laukkanen, Lasse Sirkko, Karri Kerkelä) ja tietysti illan sankari: Herra E.

Loistavassa bändissä soittamassa: Olli Haavisto, Jarmo Nikku, Harri Ala-Kojola, Pekka Gröhn ja Mikko Löytty.

Taustalaulajina ihanat taitavat kaunokaiset Christa Renwall ja Elina Hjält.

Illan juonsi Ile Vainio.
3 kommenttia:

  1. Jee, ihanalta kuullostaa. Toivottavasti teillä on superia!

    VastaaPoista
  2. Oli tosi superia, mikäs sen mahtavampaa kuin kuunnella hyvää musaa :)

    VastaaPoista