maanantai 6. toukokuuta 2013

Kuntotesti-käry


Rouva Kuulanen puuskutti. Jalat olivat jo ensimmäisten minuuttien jälkeen aivan tukossa. ToimistoPojat vieressä tuntuivat rullailevan kevyesti, juttelivat keskenään.

Rouva Kuulasen jalkoja poltti. Tuli levisi pohkeista reisiin, painoi alaspäin, hidasti vauhtia. Rouva Kuulanen manasi itsekseen. Prhhna, hän ei aikonut hävitä pojille. MITEN TÄMÄ OLI NÄIN RASKASTA!!!?

”Oijoi, hupsis..” Kaunispoika Aripoika kommentoi tietokoneen takaa. ”Mitenkäs tässä nyt näin kävi. Pistin sulle vahingossa tuplasti aloitusvastuksia. Sorry …” sanoi Rouva Kuulaselle.

Rouva Kuulanen huokaisi mielessään. Osittain helpotuksesta. Ei hän ihan niin huono ollutkaan. Testin alle hän oli nykäissyt tunnin pk – vk –lenkin asiakkaan kanssa, saattoi sekin hieman vaikuttaa. Nyt hän saattoi luovuttaa.

Loppupeleissä hän sai joka tapauksessa toiseksi parhaan maksimaalisen hapenottokyky –tuloksen. Ei hän silti ollut tyytyväinen. Joku tässä nyt mätti.

Leuanvedot ja penkkipunnerrukset eivät oikein kulkeneet. Hauiskäännössä hän sentään peittosi Pikku-Tapanin.

Seuraavana yönä Rouva Kuulanen heräsi kurkkukipuun. Aamulla alkoi nenä vuotaa.

Fillaritesti tehtäisiin NIIN uudestaan..


Hien kyllästämä mies.

Kosteuden huurustama kamera :)

Jaksaa jaksaa!!
Rouva Kuulanen vaakaprässissä. Miehet tekivät prässissä maksimitoistot 2 x omalla kehonpainolla, Rouva Kuulanen 1,5 x oman kehon painolla. Peace of cake!

Välillä vähän puhallutti..

.. ja taas mentiin ..

Useammin kuitenkin hymyilytti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti