sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äiti


Äiti osaa mitä vain. Kiivetä puuhun ja heittää koreja. Se saa pyörän ketjut paikoilleen, se leipoo parhaita pullia. Äidin kainalossa on turvallista olla. Välillä se heittää olkapäälleen ja pyörittää ympäri.. ympäri .. ympäri.

Ei äidille tartte puhua puhelimessa silloin kun ollaan mummilassa. On kivempaa leikkiä tyynysotaa sohvalla ja hyppiä kumisaappaat jalassa siinä isossa ojassa pihalla.

Äidin kanssa voi lähteä etsimään leppäkerttuja. Kurkkia kivien alle ja etsiä muurahaisia. Etanoita, matoja ja sammakoita. Pyydystää heinäpellolta heinäsirkkoja ja opetella viheltämään.

Äiti pakottaa pistämään vaatteet päälle, se ei ymmärrä tätä nykylasten elämää. Ois kivempaa hyppiä ilman paitaa shortseissa ja puhaltaa saippuakuplia, iltapala-aikaan lähteä metsäretkelle ja futista pelaamaan.

Äiti ajaa autolla lujaa, sen kyydissä saa pelata angry birdsiä. Kunhan muistaa vuorotella eikä aina aloita kesken peliä alusta. Äidin kanssa voi juosta kilpaa päiväkodin pihalle ja tulla aina vilkuttamaan eteiseen ja lähettää lentosuukkoja. Tai äiti lähettää, on se pussailu lapsista vähän noloa.

Äiti rakentaa joskus tyynyistä majan eikä se koskaan löydä lapsia niiden piiloista. Välillä se suuttuu ja huutaa ja pistää lapsia jäähylle ja sit se tuo sohvalle mehua.

Ärsyttävä. Ihana. Maailman paras. On sitä välillä ihan ikävä <3
Äiti ei koskaan pääsisi tonkimaan merenrantoja keppi käsissään ilman lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti