maanantai 19. joulukuuta 2011

Heimoveljeys

Rouva Kuulanen on liikuttunut. Jokainen ihminen pöydän ympärillä tuntuu tutulta. Omalta. Ikiaikaiselta.
Jokaisella on visio, jokainen uskoo sanomaansa. Jokaisen omaan ja silti yhteiseen. Kun on riittävästi tietoa, taitoa ja toimintaa, tuloksia syntyy kuin itsestään.
Rouva Kuulanen on viime aikoina miettinyt tosissaan sitä, missä on hyvä. Mitä hän kaikkein eniten ja mieluiten maailmassa tekisi työn saralla. Jos saisi valita.
Rouva Kuulanen katsoo ihmisiä ympärillään. Myssy-Janne kravatti vinossa, Doc Paunonen kulmat kurtussa mac’insa äärellä. Heli Hyväntuulinen kauniina kiharoissaan. Toimari-Tapsa arvokkaana puvussaan. Terrieri otsatukka pystyssä. Lungi-Riku punaisessa paidassa myhäillen. Iso-T ja Shamaani-Jorge, monta monta monta muuta.
Rouva Kuulanen on tehnyt lujasti töitä päästäkseen tähän pisteeseen. Hän on huudattanut, hän on naurattanut. Luonut fiilistä, kehittänyt itseään. Uskaltanut astua esiin vaikka on pelottanut. Hän on opiskellut, uskaltanut kysyä. Hänellä on ollut visio siitä mitä hän haluaa elämässään saavuttaa. Kuinka viisaaksi hän vielä haluaa tulla.
Rouva Kuulanen on hyvä organisoimaan. Luomaan tsemppihenkeä. Opettamaan taitoja toiminnan kautta, vapauttamaan tunnelmaa. Erityisen hyvä hän on laukomaan puujalkavitsejä, höpöttämään ja halailemaan. Hän uskoo ettei kysyvä tieltä eksy. Antamalla hyvää saa hyvää.
Rouva Kuulanen tuntee hassua kuplintaa. Maa katoaa ja hän leijailee. Jonnekin ylös. Naurattaa.
Tästä hän ei halua päästää irti. Hän on tullut kotiin. Heimoveljiensä pariin.
Kaikki muu sujuu loppupelissä omalla painollaan.


Joulupukki toi Heimoveljille super-hienot hupparit hieman etuajassa .. <3

1 kommentti:

  1. Mahdottoman ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa & -taikaa Rouva Kuulaselle. Ensi vuonna nähdään. :)

    VastaaPoista