maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ohjeita pysyvään painonhallintaan1.     Älä liiku. Mikäli mahdollista, ollenkaan. Ikinä. Mitä vähemmän saat arkiliikuntaa, sen parempi. Matkalla napaasi kohti saatat kohdata sisäisen minäsi. Siihen suuntaan ryhtisi on upeasti menossa.

2.    Jos nyt kuitenkin haluat liikkua, vältä siirtymisiä omin jaloin. Mieluiten aja autolla oven edestä oven eteen, parkkeeraa invapaikalle.

3.    Harrasta kovatehoista liikuntaa, korkeat syketunnit yhdistettynä lihasta muokkaaviin tunteihin ovat kovassa huudossa. Tämän päälle kannattaa vielä jatkaa hotjoogalla ja maksimoida ilta istumalla infrapunasaunassa.

4.    Älä syö. Ollenkaan ikinä. Tai jos syöt, niin mieluiten liikaa kerralla. Jätä väliin aamupala ja iltapala, syö vain kerran päivässä. Sekin keittoateria.

5.    Käytä Keijua ja beceliä, juo rasvatonta maitoa. Viikolla käytä dieettituotteita, voit korjata tilanteen viikonloppuna.

6.    Juo paljon kahvia, käytä energiajuomia. Vettä ei kannata juoda, se vain kuluttaa maapallon luonnonvaroja.

7.    Kokeile soppakuureja, mitä enemmän sen parempi. Viikko pussikeittolitkuilla saa ihmeitä aikaan ihollesi.

8.    Älä koskaan syö kuituja, mitään ällöttävän vihreää. Kunnon setti säilöntä-, väri- ja makuaineita – ah, ne kummasti virkistää.

9.    Jos heikottaa ja pyörryttää, nauti siihen jotain nopeaa. Pala patukkaa, litra limukkaa ja hetken jaksaa taas tykittää. Kun olo kohta notkahtaa, uutta sokeria kehiin ja taas hymyilyttää.

10. Jos ei näillä ohjeilla paino pysy, niin Rouva Kuulaselle saa valittaa. Jotain on silloin mennyt pieleen, täytyy matkaa jarruttaa. Mäyräkoira, pizzalasti, kasa lihapiirakkaa – Hätä keinot keksii, joskus täytyy hapottaa.

Virheiden välttämiseksi viimeisenä ohjeena; aina kannattaa pysyä mahdollisimman huonolla tuulella. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti