torstai 25. huhtikuuta 2013

Jumalallisen Ilmestyksen IdentiteettikriisiAjoittain Jumalallista Ilmestystä väsytti. Tympäisi. Ei napannut.

Ei hän mitään voinut sille, että hänestä tuli tällainen. Täydellinen.

Hänen sormensa olivat pitkät, käsivartensa lihaksikkaat jo syntyessään. Eräänä päivänä murrosiässä hänen puheensa muuttui valuvaksi laavaksi. Tieto ilmestyi hänen päähänsä yön aikana, joka aamu hänen suustaan vain kumpusi toinen toistaan Hedelmällisempiä Sanoja.

Todellisuudessa Jumalallinen Ilmestys halusi maata sohvalla kalsareissaan ja katsoa Taivaallisia Tonkijoita. Käydä pilvimatkoilla ilman Opetuslapsia. Vetää leukoja ilman että hauis räjähti. Hän halusi normaalit reidet, ei näitä kamalia lihaskimppuja. Hän halusi äänen , joka piipittäisi. Hukkuisi taustaan ja jota kukaan ei kuuntelisi.

Häntä ei kiinnostanut pelastaa Maailman Pulleroita. Hän osasi fraasinsa ulkoa. Vaalenapunainen väri pilvissä ällötti ja kultainen väri jätti rantuja sormiin.

Jumalallinen Ilmestys huusi ääneen. Hän huusi äänellä joka sai taivaat jyrisemään, tantereet tömisemään. Hän polki jalkaa. Polki voimalla, joka avasi vuoria, suisti jyrkänteitä raiteiltaan.

Jumalallinen Ilmestys oli saanut tarpeekseen. Hän pakkasi kassiinsa Taivaallisia Herkkumakkaroita ja kilon pilvipalleroita. Hän veti Kilometrisaappaat lihaksisina värähteleviin jalkoihinsa ja työnsi Hatun syvälle silmilleen.

Jumalalliset Kulmat Hatun varjon alla olivat rosoiset kuin karheimmat vuoristot. Silmät välkkyvät syvinä kuin kirkkaimmat järvet alimmissa laaksoissa Pilvien alapuolella.

Jumalallinen Katse oli päättäväinen. Yhdellä Käden heilautuksella Pilvet aukenivat hänen tieltään.

Jumalallinen Ilmestys oli Lakossa.


                                       Reitevä Makkara ..

1 kommentti: