maanantai 19. maaliskuuta 2012

Rouva Kuulasen syntymäpäivä


Hiki valui noroina pitkin Rouva Kuulasen käsivarsia. Hikipisarat kastelivat lattiaa, tippuivat pyörän rungolta kuin kastepisarat. Sininen metalli kiilsi, Rouva Kuulasen ote tangosta lipsui.

Takaikkuna oli mennyt huuruun ajat sitten. Lauma hikisiä naisia polki laumana Rouva Kuulasen edessä kuin viimeistä päivää. Seinät valuivat kosteutta. Etuikkunat Rouva Kuulasen takana ja sivulla olivat höyryisen kosteat. Sivuilta sumussa, keskeltä märät.

”Joko te haluatte luovuttaa!!!?” Rouva Kuulanen huusi ääni käheänä. Mikki oli rikki, kosteus söi äänen säröille. Lauma pudisteli päitään. Yksi pullisteli hauiksiaan, toisella pyörivät silmät päässä. 

Rouva Kuulanen pomppasi pyörän päältä ja tempaisi lattiatuulettimen käsivarsilleen. Kohotti sen naisiin päin ja heilutti ympäriinsä laajassa kaaressa. ”Joko helpottaa!!?” Naiset nyökyttelivät ja pyörittelivät päitään, tuulettivat paidan kauluksiaan. 

Rouva Kuulanen pomppasi takaisin pyöränsä päälle. ”Vedetäänkö lopputunti himmaillen!!?” Hän kiljui musiikin läpi. ”Eiiiii!!!” naislauma huusi kuorossa. 

”In the midnight hour, baby!!” Rouva Kuulanen karjui biisin mukana. ”Jaksaa naiset – jaksaaaaa!!” 

Ikinä koskaan aiemmin ei lauma ollut polkenut näin lujaa näin tiiviinä laumana. Sali oli tupaten täynnä ja happi lopussa. Vesipullot kolisivat tyhjyyttään. Hiukset liimaantuivat päähän. 

Palauttavat venytykset Rouva Kuulanen veti märällä lattialla puoliksi spagaatissa. Lattia narskui kenkien alla ja ikkunoihin sai piirtää sydämiä.

Ennen tuntejaan Rouva Kuulanen oli ollut aivan puhki tiukan työpäivän jäljiltä. Viimeisen tunnin päälle hän olisi voinut juosta maratonin.

Aivan mahtava päätös hienolle syntymäpäivälle. Elämän parhautta ovat mahtavat naiset oikealla asenteella <3

 Rouva Kuulasen päivä alkoi Pikku Myyn kattamalla syntymäpäivä-aamukahvi-pöydän antimilla ..

.. ja loppui armottomaan tykitykseen josta sai virtaa koko loppuviikkoon!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa syntymäpäivää! Sinulle on tunnustus ja haaste blogissani :) http://hyvaatanaan.blogspot.com/2012/03/rakkautta-on-kaikkialla.html

  VastaaPoista
 2. Vitsi, et sit kertonut, että sulla oli synttärit! Oltais poljettu vieläkin kovempaa.. :) Myöhästyneet synttärionnittelut Rouva Kuulaselle! :) Kiitos aivan loistavasta tunnista! Maanantain ankeus katosi kyllä taivaan tuuliin.. :) Oot huippu!

  VastaaPoista
 3. Ja tässä muuten haastetta sitten ensi tunnille:

  http://www.youtube.com/watch?sns=fb&v=Rx9SIyFMfcY&gl=GB

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos :) Täytyy Henrica tsekata se haaste - ja Eeva - ensi tunnilla nähdään!!

  VastaaPoista