torstai 22. elokuuta 2013

Sirkusakrobatiaa ja parkouria

Rouva Kuulanen seisoi volttimontun laidalla ja keskittyi. Tai yritti keskittyä. Pelotti, jännitti ja hirvitti ja ehkä vähän oksetti.

Ranteisiin särki. Nilkkoja särki. Olkapää oli ottanut jostain osumaa ja sormien nivelet sojottivat joka suuntaan. Tämä oli vaan niin mahtavaa.

Mahti-Mika istui montun laidalla kamera käsissään ja odotti. Koko muu jengi tuijotti Rouva Kuulasta, odotti. Kaksi tyttöä Rouva Kuulasen edessä valoivat rohkeuden sanoja  ”Pystyt siihen, anna mennä ..”

”Keskityt vain hyppäämään ylös.” Sirkusprinsessa oli sanonut. Ylös. Ylös. Ylösylösylös ja sitten taakse.

Rouva Kuulanen nosti kätensä vartalon eteen. Kädet hakivat sivuilta vauhtia ja Rouva Kuulanen tunsi hyppäävänsä. SE hetki ilmassa. Pieni ja pyörryttävä. Ennen tömähdystä superlonkasaan montun pohjalla. Se hetki.

Siinä oli kaikki.

Rouva Kuulanen sai tilaisuuden päästä täyttämään monivuotista unelmaansa sirkusakrobatian kokeilemisesta. Nuorena lopetettu telinevoimisteluharrastus on kalvanut sisintä kaikki nämä vuodet, liekki on pysynyt elossa. Reilu vuosi sitten Rouva Kuulasella oli välilevyn pullistumaa kahdessa eri nikamavälissä niskarangassa ja hetken hän kuvitteli unelmansa olevan kuollut ja kuopattu.

Prhhna - periksi ei anneta! Sisu se on mikä puhuu!!


Mahti-Mikasen ja Rouva Kuulasen taidonnäytteitä pariakrobatia harjoitteista. Valtava köntti tuo Mikanen, Rouva Kuulanen meinasi ihan läkähtyä.


Mitä Sirkusprinsessa ja Herttua edellä ..


.. Sitä Rouva Kuulanen ja Mikanen perässä.
- Tuolla se jossain on!! Tässä vaiheessa kuvaa ottaessa ei uskaltanut miettiä, että mitä jos putoaa..


Parkour-rata pisti puuskuttamaan. Hyppyjä, kierähdyksiä, ylityksiä. Sillä se lähtee millä on tullutkin!


Välillä tuli pientä osumaa.


Lopussa oli aika rentoa jengiä.

Tämä oli yksi Rouva Kuulasen elämän parhaista illoista!! Automatkalla Lahdesta kotiin Rouva Kuulanen ei pystynyt edes puhumaan. Hän leijui taivaassa.

Sirkusprinsessan ja Herttua taidonnäytteistä pääsee alkuun täältä. Sirkusprinsessaan Rouva Kuulanen tutustui Pt-koulutuksessa aikoinaan. Miten hienoa että jälleen tavattiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti