tiistai 27. elokuuta 2013

Hauista ja habaa – lopulta siinä silmä lepää

Se, mikä KaunispoikaAripojasta piti ymmärtää, oli, että tämä oli esteetikko. Hän rakasti lihaksia. Erityisesti Rouva Kuulasen lihaksia.

Oli hyvin tavallista, että toimistolla kaikki vertailivat omia lihaksiaan toisiin. Pullisteltiin ja öykkäröitiin, kehuttiin ja kerskailtiin.

Pikku-Tapani ei uskaltanut treenata, koska napit kauluspaidasta räjähtäisivät irti. Myssy-Janne treenasi kuin myskihärkä – hänellä oli isot rintapalat ja vahva vatsa ja varvas paketissa. Mahti-Mika mahtaili aloittavansa treenit – aina heti ensi viikolla. Sitä viikkoa odotellessa.

Karva-Mikolla oli seuraavan päivän agendassa aina niin paljon jotain,  ettei tänään vain kyennyt salille. PikkuMyy oli liimaantunut tuoliinsa kiinni, irti tätä ei saanut siitä kuin tärpätillä.

KaunispoikaAripoika klenkkasi hajonneen polvensa kanssa ympäriinsä. Yleensä Rouva Kuulasen ympärillä. ”Pysähdy! Pidä toi! Eieieieiei ota takaisin!! Kallista vähän vasemmalle. Nyt oikealle. Pumppaa nyt vähän sitä hauista, että oikein NÄKYYY! Ai että mä rrrrakastan naisia joilla on lihaksia..” Klik klik klik kamera räpsyi.

Rouva Kuulanen kansoitti ja täytti lihaksineen keskuksen salia yksin. Treenasi ja pumppasi ja ähisi. Ei siksi, koska näyttäisi hyvältä kuvissa.. Vaan siksi että olisi millä pullistella näiden nahjusten rinnalla. Se oli lihas, mikä puhutteli!

Ei sillä – ei Rouva Kuulasella toisaalta mitään sitäkään vastaan ollut, että kuvissa oli jotain mitä näyttää …Ristikkäistaljapunnerrus toimii eristävänä liikkeenä jonkin perusliikkeen esim. penkkipunnerruksen jälkeen.


Pystypunnerruksella saadaan halutessa hartioihin lisää massaa ja volyymia. Oikeassa elämässä liike lähtee leuan/korvalehden tasolta taivasta kohti.


Ylätaljaveto eteen. Tanko kulkee kasvojen edestä solisluiden alapuolelle. Liike yläselän lihaksista, ei rintarangasta. Kuningasten kuningas - Eristävä hauiskääntö. Tällä sitä palaa pumpataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti