tiistai 20. elokuuta 2013

Joogamiehen joustavat kyljet

”Multa tais mennä kylki..” Joogamies jysähti tuolille Rouva Kuulasta vastapäätä. ”Vino vatsalihas tai varmaan kylkiluu poikki.”

Rouva Kuulanen vilkaisi Joogamiehen rintamusta epäluuloisena. Puolittain odotti näkevänsä kylkiluun tököttämässä pystyssä lihankappaleiden seasta. Puolittain pettyi kun ei sellaista näkynyt. Hmpf, ensin sitä luuli että jotain jännittävää tapahtuisi ja sitten ei tapahtunutkaan. Se oli miesten kanssa tällaista.

”No pystytkö hengittämään? Pistääkö?”
Joogamies taivutteli järkälemäistä runkoaan puolelta toiselle ja irvisti surkeana. ”Muhun sattuu .. Mut ei se hengittäessä satu. Varmaan lihaksessa. Innostuin combatissa eilen vähän liikaa. Pistää tänne kylkeen.. Muhun niin SATTUUUUU .. ”

Loppupäivän Rouva Kuulanen joutui hidastelemaan Joogamiehen tahtiin. Hissillä piti mennä joka paikkaan. Joogamies ei kyennyt kantamaan tarjotintaan, ei juomaan kahvia. Käytävillä Joogamies raahautui eteenpäin toinen jalka edellä, toinen perässä laahaten. Kädet kyljellä, kasvot tuskaisessa irvistyksessä. Nojaili seiniin ja huohotti.

Rouva Kuulanen otti Joogamiehen asiakkaat hoitaakseen - opasti kuulaliikkeet ja näytti vatsalihastekniikat. Joogamies istui nurkassa hiki helminä otsalla ja huohotti. Teki kuolemaa, oli maailman murjoma.

Illalla puhelin piippasi – ”Ne oli ne kylkivälilihakset mitä veikkasit. Kevyesti revähtäneet. Muutama päivä saikkua ja särkylääkettä ja olo on entistä ehompi.”

Miehet <3Kinesioteipistä voi saada vähän apua kolottavaan tuskaan joka jäytää luita, niveliä ja sielua.Tulevaisuudessa Joogamiestä voisi käyttää ainakin ovistopparina tai kenties puutarhatonttuna.. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti