tiistai 16. heinäkuuta 2013

Vauhtitossu ja Pikakinttu

Tässä suora lähetys Angry Bird Activity Parkista, Rovaniemeltä. Hyvää päivää.

Tänään on tiukka kisa tiedossa. Yleisö kohisee. Aaltoja nousee ja laskee, käsimeri on valtaisa. Jalkojen töminästä syntyvä tärinä vavisuttaa juontotornin rakenteita. Tähän päivään on panostettu. Tätä varten on harjoiteltu. Rinnakkain ovat vanhat kilpakumppanit jo vuosien takaa, jännite ja lataus on käsin kosketeltavaa.


Ulkoradalla meillä on vallitseva mestari, sininen salama, punainen nuoli. Vihaisten lintujen puolestapuhuja, töyhtöpäinen pikakinttu  PIIIIIiiikkuuUUUUUU  EEEEeeeeee …..

Sisäradalla tämän kauden lupaavin haastaja, vauhtitossu, pitkäletti, Sinisen Hupparin hallitsija. Kolmi-muskelinen maailman vahvin, timanttisia rakkauden nuolia ampuva ROOoouuUUVAAAAA KUUULANEEEEeeeennnnn ….

Jokaisella on oma suosikkinsa ja kaikki kannustavat kaikkia. Starttipistooli laukeaa. Rouva Kuulanen saa lupaavan alun. Hänen isot tossunsa suorastaan imevät radan pintaa taakseen. Pikku E nielee pölyä. Hän on jättänyt tänään tossut kotiin ja juoksee paljain jaloin. Saa nähdä kostautuuko rohkea valinta maalilinjoilla.


Rouva Kuulanen etenee varman oloisesti .. Mutta nyt lähtee Pikku E .. Hänen jäntevät pikku jalkansa vievät häntä eteenpäin salaman lailla. Hänen jalkansa suorastaan kipunoivat. Mikä on tämä gasellin lailla kevyesti loikkiva töyhtöpäinen ilmestys ..

Maali lähestyy .. Rouva Kuulanen ja Pikku E juoksevat nyt rinta rinnan. Rouva Kuulanen näyttää varmalta voitostaan, hän kohottaa kätensä tuuletukseen .. Tekikö hän tässä virheen, kädet hidastavat hänen vauhtiaan .. Askelet näyttävät menevän solmuun..

Pikku E pinkoo ohi . KYLLÄ – Pikku E pinkoo ohi – PIKKU E ON VOITTANUT KISAN!!! PIKKU E ON UUSI ANGRY BIRD – VIHAINEN LINTU JUOKSUMESTARUUS -TITTELIN HALLITSIJA!!!

Tänään oli hyvä päivä paljasjalkajuoksulle. Tänään oli hyvä päivä istua yleisössä. Tänään oli hyvä päivä kannustaa ja hurrata.

Kiitos seurastanne. Tänään oli hyvä päivä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti