torstai 4. heinäkuuta 2013

Hutosalilla

”Joko me lähdetään salille!?” Rouva Kuulanen huikkasi Erityiselle Siskolle uima-altaaseen. Erityinen Sisko oli kuin ei olisi kuullutkaan. Makasi altaan reunaa vasten kädet levällään ja nautti olostaan.

Rouva Kuulanen istui pihakiikussa isänsä kanssa ja joi kahvia. Yritti kohta uudestaan. ”Joko nyt mennään!?” Ei edelleenkään vastausta. ”Mitä? Eikö E nyt haluakaan sinne salille?” Rouva Kuulanen kysyi isältään. ”Kyllä haluaa! Ainahan se on sinne kuntosalille lähdöstä puhumassa.”

Rouva Kuulanen huokaisi. Joi kahvia. ”Lähdetäänkö sinne salille!!!?” kysyi sisareltaan kolmannen kerran. Ei vastausta. Erityinen Sisko nosti kasvojaan aurinkoa kohti ja rentoutui.

Kului hetki. ”NYT MENNÄÄN SINNE SALILLE!!!” Rouva Kuulanen karjaisi. Ei reaktiota. Hetken kuluttua Erityinen Sisko käänsi päätään äitinsä puoleen ja kysyi tältä muina naisina: ”Pitäiskö lähtä sinne hutosalille?” ”No mene nyt, käyt vaihtamassa vaatteet niin pääset.”

Erityinen Sisko nousi altaasta ja purjehti ylväästi pyyhkeeseensä kääriytyneenä vaatteiden vaihtoon. Rouva Kuulanen pompahteli perässä.


Alkulämmittelyt kuntopyörällä, 10-15 min

2-3 kierrosta, 15-20 toistoa
Kierrosten välissä 5 min kuntopyörällä / crosstrainerilla.
Juotavaa mukaan!


Rinnan avaus pienen pienillä käsipainoilla. Kyynärpäät pehmeinä, selkä penkissä kiinni. Painot kulkevat linjassa rinnan päällä, puolikaarimaista rataa.


Vaakaprässissä jalkoihin kestävyyttä. 


Ylätaljavedolla yläselkään ryhtiä.


Vartalon kierto aktivoi keskivartalon lihaksia. 


Crosstrainer. 
Paina quick start (vihreä nappi) ja sen jälkeen + tai - vastus sopivaksi.


Kiitokset FunFitille Kouvolaan, tämä on Erityisen Siskon ja Rouva Kuulanen vakkaripaikka. Jo vuosien ajan.


Hyvä treeni, vösynyt kroppa - Ja sit ei kun syömään!

Iso kiitos ja halaus maailman kauneimmalle ja taitavimmalle mallille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti