Rouva Kuulanen rakasti ruokaa. Rouva Kuulanen rakasti
thaimaalaista ruokaa.
Rouva Kuulanen rakasti ihmisiä, jotka toivat hänelle ruokaa.
Rouva Kuulanen rakasti tätä miestä - tätä ihanaa tarjoilijaa -
joka toi hänelle maailman parasta ruokaa. Thaimaalaista ruokaa skandinaaviseen
tyyliin. Tätä ihanaa ruokaa, joka oli voittanut palkintoja.
Rouva Kuulanen toivoi, ettei hänen ikinä tarvitsisi lopettaa.
Hän halusi syödä ja syödä ja syödä ja syödä. Syödä niin kauan, että halkeaisi.
Sitten aloittaa alusta uudelleen.
Rouva Kuulanen rakasti sitä, että tarjoilija kävi vähän väliä
täyttämässä hänen vesilasinsa. Kyseli, oliko kaikki hyvin. Kertoi lapsistaan.
Raastoi inkivääriä, toi lisää teetä. Puhui hänelle kesken kaiken vahingossa
englantia, nauroi hämmästyneenä rako hampaan välissä välkkyen.
Rouva Kuulanen rakasti sitä, että sai istua ison ikkunan
äärellä, katsoa merelle. Isoa puuta, joka ikkunan takana heilui tuulessa. Jonka
lehtien läpi aurinko kimalsi lasin pinnalla.
Rouva Kuulanen rakasti.
Le Soleilin thai- keittiö Naantalin kylpylässä on ehdottomasti kokemisen arvoinen ruokaelämys.
Rouva Kuulanen sai tuoretta talossa leivottua gluteenitonta leipää ja sen kanssa oliiviöljyä sekä balsamicoa.
Taivas maan päällä.
Useamman kerran palkintoja voittanut thaimaalainen alkukeitto skandinaaviseen tyyliin;
Tom Yam Goong - sitruunaruoholla, galangjuurella ja limellä maustettu tiikerirapu-herkkusienikeitto.
Pääruuan mukana tuli usemman väristä riisiä.
Chilillä, valkosipulilla ja basilikalla maustettua broileria ja sieniä.
Ihana mies halusi tuoda Rouva Kuulaselle vielä haudutettua Earl Greyta, johon laitettiin sekaan tuoretta suikaloitua inkivääriä sekä sitruunaa.
Rouva Kuulanen joi litran teetä, kuunteli taustalla soivaa musiikkia ja katseli auringossa kimaltavaa merta.
Tällaisena iltana Rouva Kuulasta ei harmittanut yhtään olla kesken lomaa viikonloppua töissä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti