sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Myssy-Janne


Myssy-Janne pakotti Rouva Kuulasen siivoamaan. Pyyhkimään pöytiä, viemään astioita koneeseen. Purkamaan 200 kg yksittäispakattuja rautakuulia pakkasessa parkkipaikalla, Myssyn itse ”vastaillessa sähköposteihin” toimiston puolella.

Myssy-Janne tuli aamusalille ja sammutti Rouva Kuulasen treenimusiikit stereoista. Pian salilla soi Suomi Pop Myssyn iPhonesta, taukoamaton läpätys kävi kuin viima nurkissa.

Myssy nimesi Rouva Kuulaselle salilla omat painot – se ylin rivi pieniä hopeisia rautoja. Rouva Kuulasella oli surkea hauis ja väärä tekniikka kaikessa. Myssy väitti Rouva Kuulasen olevan tiellä joka paikassa ja pitävän liian kovaa puhinaa sarjojensa aikana.

Myssy piti Rouva Kuulasta rehunpurijana, yltiökummallisena itsekurihirmuna, joka ei koskaan syönyt mitään epäterveellistä. Myssy itse odotti ruokalan leivitettyjä leikkeleitä viimeistä päivää, kuola valui koko alkuviikon suupielistä.

Myssy arvosteli, murahteli, oli usein pahalla tuulella. Tällaisina päivinä Rouva Kuulanen kaivoi verta nenästään – kiusasi, närkki ja tökki - sai Myssyn hymyilemään. Jos Myssy oli hiljaa, s e oli huono merkki. Rouva Kuulanen oli oppinut keinot saada tämä puhumaan.

Myssy elvisteli, pullisteli, soitti suuta vaaleanpunaisissa crocseissaan. Pakotti Pikku-Myyn* lenkillä juoksemaan niin pitkälle kuin itse  jaksoi, jälkeenpäin ihmetteli suureen ääneen miksi naiset ovat niin kovia valittamaan.

Myssyllä oli suuri sydän, yksi maailman parhaista. Hän oli aina valmis auttamaan, tarkisti tuhat kertaa, viestitti ja varmisti. Järjesti ja touhotti, teki paljon jokaisen puolesta.

Rouva Kuulanen salli Myssylle omat pikku erikoisuutensa. Todellisuudessa Myssy tiesi kenellä oli valta ja kenen suurimmat painot alarivissä.

*Pikku-Myy on Myssyn nainen ja yksi Rouva Kuulasen rakkaimmista girlfrendeistä.


           Myssy-Janne omassa elementissään ..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti