torstai 28. heinäkuuta 2011

Camp Kuula

”Siis noi A UT ONRENKAAT?” Taksikuski kysyi epäuskoinen katse pölyisiä renkaita viistäen. ”Oisit tilannut farkun.. En tiedä miten noi mahtuu tänne kyytiin ..”
Rouva Kuulanen ryhtyi rivakasti nostelemaan renkaita taksikuskin suuntaan. ”Kyllä ne mahtuu. Onhan sulla hienosti tilaa tässä.. Mies vei auton reissun päälle. On se hyvä että teitä taksikuskeja on olemassa. En olisi muuten millään selvinnyt tonne jättärille.”
Taksikuski kohensi ryhtiään. ”Joo, kyllä nää varmaan tänne mahtuu. Annas kun minä nostan..” Taksikuski ryhtyi latomaan Rouva Kuulasen ojentamia renkaita Volvonsa perään.
”Onko siellä nykyään joku jätteentiputuspiste näitä varten?” Taksikuski kysyi pinotessaan  renkaita takakonttiin. Rouva Kuulasta nauratti. ”Oon menossa treenaamaan näillä sinne. Saat sinäkin nyt hyvän treenin tässä nostellessasi kaikki nää kuulat kyytiin.”
Taksikuski vilkaisi Rouva Kuulasta päästä varpaisiin istuessaan ratin taakse. ”Treenaatko johonkin kisoihin?” Nyt oli Rouva Kuulasen vuoro kohentaa ryhtiään. Hihansuu alkoi kummasti kiristää hauiksen kohdalta ja reidet nykivät piukeina trikoon alla. ”Krhhmm, mulla on siellä sellainen boot camp –tunti. Mulle on tulossa asiakkaita treenaamaan. Nää on niitä varten.”
Taksikuski pisti vilkun päälle. ”Jos minä sitten tuosta ajan ..?” Taksikuski kysyi. ”Joo aja vaan, se on ihan hyvä suunta.” Rouva Kuulanen hymyili.
Tiet olivat hiljaisia. Matka ei ollut pitkän pitkä.
”Siellä ne niitä rappuja juoksee. Auton ikkunasta niitä joskus näkee.” Taksikuski sanoi viittilöiden täyttömaan suuntaan. ”Tekisi hyvää itsellekin päästä .. Tää autossa istuminen ottaa koville. Niskat ja hartiat tässä on jumissa kaiken aikaa. Ilmastointi huutaa täysillä, ulkona on koko ajan kuuma.” Rouva Kuulanen hymähti ymmärtävästi.
”Kurvaatko tonne ylös, niin saan roudattua renkaat pidemmälle rinteeseen?” Rouva Kuulanen pyysi Taksikuskia. ”Joo, eiköhän se onnistu .. ootas..” Taksikuski väisti lenkkeilijää ja pysäytti auton. ”Mitäs te siellä sitten teette kun sulla noita kuuliakin on noin kauheasti?”
”Eiköhän me alkuun kiivetä mäen päälle. Treenaillaan kuulilla, juostaan rinnettä ylös ja alas, välillä punnerretaan ja sitten taas mennään.” Rouva Kuulanen iski Taksikuskille silmää. ”Tuut ensi kerralla sitten mukaan.”
”Joo, ehdottomasti.” Taksikuski naurahti. ”Jos nää kuulat voi jättää tähän reunaan..?” ”Jätä vaan, saan ne siitä sitten kätevästi mukaan.” Rouva Kuulanen katseli ympärilleen. Paikalliset urheilijanuorukaiset treenasivat rappusissa. Osa istui nurmikolla ja tuijotti Rouva Kuulasen kuulia ja renkaita.
”Jos minä tästä sitten..” Taksikuski sanoi. ”Hyvää tuntia teille.” Rouva Kuulanen nosti kättään. ”Kiitos tosi kovasti, pelastit mun illan. On sulla hieno ja tilava auto.” Taksikuski peruutti hymyillen ja nosti kättään peruutuspeilissä.
”Paljonko sulla on kiloja noissa kuulissa?” Märkäpaitainen mies ilmestyi juomapullo kädessään Rouva Kuulasen viereen. Rouva Kuulanen kääntyi miehen puoleen.
”Onhan noissa. Ootko ennen kuulaillut?”

Camp Kuula


Ensin ylös ..


Hello Helsinki!


Sitten alas ..


Tapoja on monia


Lennokkaat Kuulat


Gymboss <3


Punnerrus & Kulmasoutu
Mäkijuoksua


Hiki lensi ja itikat söi :)

9 kommenttia:

 1. Wau! Mieki haluan tuollasta!!!! Miten olis keikka Lappii?????!!!!! Pliiiiiisss jooko Rouva Kuulanen!!!!

  VastaaPoista
 2. Totta kai Makkara. I'll have my people call your people <3 Sillä ehdolla että viet mut vaihtarina mettään polkemaan!

  VastaaPoista
 3. Mainiota. Olisit nähny eilen ilmeet ku hain kärryllä pari traktorinrengasta! Mitä sä näillä? reenaan.. hakkaan lekalla ja silleen :)))

  Loistava teksti, jälleen kerran!!!

  VastaaPoista
 4. Näytti Anu ihanalta se sun leka kuva :) Kateeksi kävi :)
  Tuun joku kerta sun kanssa hakkaamaan!
  Loistava oli myös sun teksti siitä alkoholismista. Hienoa nainen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos mahtavasta treenistä! Saa tosiaan ilmoitella, jos näitä kuula camppeja useamminkin pidät. Tartee sitten ottaa se Ainokin mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Nyt löyty vaihtarin pyöräreitti!

  VastaaPoista
 7. Syssymmällä vois järkätä toisen vastaavan setin. Mulla on jo mäkikin katsottuna ja ohjelmaa mietittynä :)
  Loistohomma Makkara - Hommaatko mulle sen pyöränkin vielä ;) ?

  VastaaPoista
 8. Varmasti sulle pyöräki saahan järjestymään vaihtarin ajaksi. :)

  VastaaPoista