tiistai 15. lokakuuta 2013

Photoshootissa

”Onko toi ainoa paita mikä sulla on mukana?” Rouva Kuulanen katseli arvioivasti Shamaanin asusteita. Hän nypläsi punaisen paidan helmaa. ”Oikaistaan tätä huppua vähän, tää on ihan solmussa...” Kohta Rouva Kuulanen katseli ylpeänä kun Shamaani poseerasi poikamaisesti salamavalojen välkkeessä. 

Heti aamulla Rouva Kuulanen oli huomannut, miksi ryppyistä kauluspaitaa ei kannattanut höyrysilittää  betonitiskin päällä ja IHAN VAHINGOSSA yrittänyt tuhota Muskeli-Mikon uudet kuvauksiin hankitut treenivaatteet.

Puoleen päivään mennessä Rouva Kuulanen oli kutsunut Docia sirkustirehtööriksi, rimpulaksi ja kaljuksi kuulapääksi. Ihastellut Myskihärän poikamaista ulkonäköä ja Karva-Mikon ladonovimaista selkää joka pullisteli kauluspaidassa kuin vapautta etsivä parsanvarsi.

Hän oli etsinyt kahvia. Vaihtanut vaatteita. Komennellut poikia ja pullistellut hauista. Kehunut kaikkia. Nauranut ja naurattanut. Tiennyt kaikesta kaiken ja tiennyt sen varmasti.

Kävi raskaaksi olla asiantuntija tälläkin saralla.

Jos Rouva Kuulanen ikinä vaihtaisi ammattia, hänestä tulisi photoshooteissa hengaaja. Tämä oli aina vaan joka kerralla ihan yhtä hauskaa.

Joogamiehen sanoin: ”Sä kikatat täällä ihan niin kuin joku kolmetoistavuotias.”Koko Etelän jengin kuvauksissa meni koko päivä, mutta HYVÄ TULI!!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti