torstai 2. kesäkuuta 2011

Rouva Kuulanen ja Herra E

Rouva Kuulasella on mies. Herra E.

Herra E istuu päivät pitkät työhuoneessaan ja juo kahvia. Hän soittaa kitaraa ja laulaa ikkunat auki niin että piha raikaa. 
 Herra E on kiireinen ihminen. Hän keittää termospullon täyteen kahvia ja sulkeutuu työhuoneeseensa tekemään lauluja. Itselleen ja muille ihmisille. Hänellä on iso mikrofoni johon hän laulaa isolla äänellä uudelleen ja uudelleen. Hän kirjoittaa sähköposteja ja kuuntelee demoja. Pitää verhot kiinni ettei valo häiritse.
Herra E puhuu puhelimeen ja sopii keikkoja. Viikonloppuisin hän pakkaa auton täyteen putkia ja johtoja ja kaiuttimia ja kitaroita. Ajaa ympäri Suomea. Laulaa ihmisille. Hän pitää hyvästä oluesta ja kolmen tähden jaloviinasta. Kärsii ajoittain aamuisista päänsäryistä.
Rouva Kuulasella on kupliva huumorintaju. Hän räiskyy ja innostuu. Herra E on rauhallinen ja pitkäpinnainen. Rouva Kuulasen mielestä jokainen päivä on hieno päivä. Herra E:n päivä alkaa luistaa kymmeneltä illalla.

Rouva Kuulanen on kova puhumaan ja pitää ihmisistä. Herra E:kin pitää ihmisistä - kunhan he eivät häiritse liikaa hänen ajatuksiaan. Rouva Kuulanen syö jaksaakseen urheilla. Herra E rakastaa ruokaa ja voisi puhua siitä tuntikausia.
Rouva Kuulanen ja Herra E ovat kuin yö ja päivä. Ymmärtävät silti toisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti