keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Rouva Kuulasen Kuula-Räppi

Kaikki alkoi pienestä harmaasta kuulasta. Nyt Rouva Kuulasella on varasto täynnä kuulia. On isoja ja pieniä, punaisia, mustia. Hän pitää tunteja eri mestoissa. Päiväkodeissa, pankeissa, tehdashalleissa. Kuulasiskon kanssa kuulat lentävät ympäri Helsinkiä.
Ominaisuuksiltaan on kuula tavattoman kätevä. Sitä voi pyöritellä, sillä voi pussata. Ottaa maastavetoja, tempauksia. Räkkipitoja. Se käy hyvin myös käsilaukusta. Etenkin kauniin ulkonäkönsä puolesta. Kuulaa voi vetää polkupyörän perässä , heilauttaa ilmaan ja taputtaa käsiä. Kuulaan voi kirjata isolla nimensä. Käyttää hanskoja tai kasvattaa känsiä.
Kahvakuulatunteja on kiva ohjata. Siellä saa tavata eri ihmisiä. Pitkää, pätkää, kokenutta, arkaa. Yksi jaksaa nostaa, toinen temmata. Kolmas haluaa kädet taskuun jemmata. Voi gymbossia virittää, intervalleja heittää. Välillä spurtata, juomapullosta tankata.
On hikipyyhe tarpeen ja joustavat vaatteet. Iloinen mieli ja avoimet aatteet. Tervetuloa kaikki kuulatunnille. Naapurin Erkki ja Mirja ja mummot. Raksan miehet ja toimiston mimmit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti